نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    652
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    98 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    49
    Array

مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی

مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی
    مجموعه آموزش تعمیرات سخت افزار به زبان فارسی + لینک دانلود رایگان فیلم های آموزشی و گفتمان تعمیر کاران در این تاپیک و بررسی مشکلات و راهنمایی های لازم جهت رفع مشکل

این تاپیک باید با دستور مدیر این سایت شروع بشه چون به بنده گفته بودند نباید لینک دانلود گذاشته بشه و همچنین من می خواستم به صورت کم کم توضیحات و فیلم ها را در سرور فورشرد آپلود کنم و لینک دانلود در این جا بگذارم البته اگر کسی سرور رایگانی سراغ داره که بتونم فایل هایم را در آن جا آـپلود کنم و مدت زمان بیشتری در آن جا بمونه متشکر میشم معرفی کنه
    در این تاپیک قصد دارم آموزش های زیر را بدهم

لیست آموزشها :
    تعمیر هارد دیسک :

ر این پک آموزشی شما با تعمیر برد هارد آشنا می شوید و چون آموزش به صورت تجربی می باشد شما با هر اندازه اطلاعات می توانید تعمیرات برد هارد را انجام دهید و با نحوه کارکرد سیلندر و طریقه تعویض هد هارد آشنا شوید و می توانید هارد های خراب را احیا نمایید
    تعمیر پردازنده و چیپ ها :
    در این مجموعه آموزشی جایگزینی پایه های شکسته یا کند شدن cpu را فرا می گیرید و به راحتی می توانید cpu خراب را احیا کنید.
    تعمیر مادربورد :

حوه تعمیر و عیب یابی و رفع مشکل انواع مادر بورد ها را فرا می گیرید و به راحتی می توانید مادر بورد های خراب را تعمیر کنید آموزش تعویض چیپ شمالی و جنوبی.
    تعمیر مانیتور

مجموعه اول: به صورت آماتور و برای استفاده عموم و در بر گیرنده انواع ایرادهای متداول مانیتور و تعمیر انواع ایرادها از جمله مات بودن تصویر- زیاد کردن نور لامپ – جمع شدن تصویر از بغل و بالا – تنظیم رنگ و آشنایی با دیگر مشکلات مانیتورهای موجود.
    مجموعه دوم: شامل تعمیرات تخصصی مانیتور های معمولی و lcd می باشد که مجموعه ایست کامل هم برای استفاده عموم و هم به صورت تخصصی برای همکاران و متخصصان امر.
    تعمیر کارت گرافیک :

در مجموعه vga شما با عملکرد کارت گرافیک آشنا شده و به ایراد های متداول آن پی می برید از جمله شطرنجی شدن تصویر و ندادن تصویر…
    تعمیر موس و کیبورد :

این مجموعه کاملأ به صورت تجربی است و حتی افراد با اطلاعات کم نیز می توانند پس از دیدن این مجوعه به راحتی تعمیرات موس و کیبرد را انجام دهند. این پک برای عموم پیشنهاد می شود.
    تعمیر پاور:

پک پاور مجموعه ایست بسیار ساده که آشنایی با پاور و طرز کار آن را بازگو میکند و به صورت بسیار ساده آموزش میدهد رفع ایراد می نماید و با دیدن این مجموعه می توانید پاورهای خراب را به راحتی تعمیر کنید و پاورهای نویزدار و ولتاژدار را تشخیص داده و نقص آن را برطرف کنید.
    تعمیر درایو نوری :

مجموعه ایست کامل دربردارنده تعمیرات درایور از جمله ایرادهای نخواندن cd- رایت نشدن cd- روشن نشدن درایو – مشکل در بیرون آمدن درب – سوختگی در برد – تعمیر برد و تعویض iecو کنترولر…

2. 17 کاربر مقابل از navidnavid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)