سر الکس فرگوسن معتقد است که گوارديولا بايد در بارسلونا باقي بماند و به کار خود در اين تيم ادامه دهد.
سرمربي منچستريونايتد پيش از اين اعلام کرده بود که ظرف سه سال آينده اين باشگاه را ترک خواهد کرد. برخي افراد از حضور احتمالي پپ گوارديولا در اين تيم خبر داده بودند.
فرگوسن و گوارديولا هر دو به عنوان نامزدهاي کسب عنوان بهترين مربي جهان در سال 2011 معرفي شده بودند و هر دو در مراسم گالا حضور داشتند. در نشستي که پيش از برگزاري اين مراسم با حضور فرگوسن و گوارديولا برگزار شده بود، از سرمربي منچستريونايتد پرسيده شد که آيا گوارديولا جانشين مناسبي براي اوست؟ فرگوسن در حالي که لبخند ميزد، در پاسخ به اين پرسش گفت: چرا بايد جايگزين من شود؟ اگر من جاي او بودم، در بارسلونا ميماندم. در حال حاضر بارسلونا با فاصله زيادي بهترين تيم دنيا است.
سرمربي 70 ساله منچستريونايتد گفت: بارسلونا بيش از يک بار براي ما دردسر درست کردو ممکن نيست که آنها را بهترين تيم دنيا ندانيم. همه چيز به همين سادگي است.
وي همچنين اعلام کرد که به قول خود براي باقي ماندن در منچستريونايتد به مدت حداقل سه سال آينده پايبند است: همراه باشگاه در حال برنامهريزي براي آينده هستيم. اگر بتوانيم چند سال ديگر هم در منچستريونايتد بمانم حتما اين کار را خواهم کرد. همه چيز بستگي به شرايط جسمانيام دارد، ولي در حال حاضر وضعيت خوبي دارم.
فرگوسن از سال 1986 هدايت منچستريونايتد را بر عهده گرفته و طي 26 سال موفق شده 12 بار قهرمان ليگ برتر انگليس و دو بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)