سرمربي تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا در حاشيه اردوي اين تيم در دبي، هرگونه تلاش باشگاه براي خريد 'کارلوس ته وز' مهاجم منچسترسيتي را رد کرد و در عين حال به تمجيد از 'الکساندر پاتو' پرداخت.
به گزارش سایت امارات 24، میلان در این اردو قرار است در مسابقه ای تحت عنوان ''دبی فوتبال چلنج'' به مصاف پاری سن ژرمن برود.
سرمربی میلان پیش از این بازی در مورد ته وز گفت: از مهاجمانی که داریم راضی هستیم. میلان مهاجمانی دارد که قوی تر از ته وز هستند به همین دلیل حداقل اکنون او را نمی خواهیم. ''آنتونیو کاسانو'' تا چند ماه آینده به دلیل جراحی قلبی که داشت نمی تواند بازی کند اما میلان بازیکنان کافی برای رسیدن به صدر جدول در فصل جاری و رقابت با اینترمیلان را دارد.
''ماسیمیلیانو الگری'' در باره نیز اظهار داشت: پاتو بازیکن میلان است و امیدوارم که حداقل تا پایان فصل در این تیم بماند. حضور او برای ما اهمیت دارد. مطمئنم که با ما می ماند.
پاتو اخیرا اعلام کرده بود رابطه خوبی با الگری ندارد و همین امر به خبرهای منتشره در مورد آمادگی باشگاه پاری سن ژرمن برای پرداخت 50 میلیون یورو و حقوق 7 میلیون یورویی در سال برای خرید او دامن زد.
این بازیکن 22 ساله تا سال 2014 با میلان قرارداد دارد.
آث میلان برای برگزاری چهارمین اردوی تمرینی سالانه خود تا روز پنجشنبه در دوبی خواهد ماند.
پاری سن ژرمن نیز چهارشنبه وارد این شهر می شود تا اولین بازی خود را زیر نظر ''کارلو آنجلوتی'' سرمربی سابق میلان و سرمربی جدید خود انجام بدهد. آنجلوتی در این مسابقه برای اولین بار از سال 2009 مقابل تیم قدیمی خود قرار خواهد گرفت.
از این رو الگری در مورد احساسی که از قرار گرفتن در مقابل یکی از موفق ترین مربیان میلان دارد، تصدیق کرد: این بازی بین من و آنجلوتی نیست. من برای او آرزوی بهترین ها را دارم. اما آزمایش خوبی برای دو تیم خواهد بود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)