نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کیک انار مخصوص شب یلدا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    3,292
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3433
    Array

    کیک انار مخصوص شب یلدا

    کیک انار مخصوص شب یلدا


    120129
    سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم ...



    مواد لازم برای کیک اسفنجی:
    تخم مرغ 6 عدد

    آرد 150 گرم
    شکر 150 گرم
    وانیل نصف ق چ
    بکینگ پودر یک ق چ


    مواد لازم برای خامه فرم گرفته:
    یک لیوان خامه شانتی
    اسانس توت فرنگی چند قطره
    رنگ صورتی ژله ای دو قطره


    برای شهد :
    شکر یک پیمانه

    آب نصف پیمانه
    پوست پرتقال دو تکه
    برای تزیین :
    یک عدد مربای پرتقال درسته

    برگ نعنا یا پرتقال
    منجوق خوراکی
    انار دانه کرده سرخ

    طرز تهیه :

    ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
    کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم .



    Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbnVfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzEuanBnJmFtcDt3PTE2MCZhbXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA


    یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .


    Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbnVfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzIuanBnJmFtcDt3PTE2MCZhbXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA


    خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .


    Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbnVfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzMuanBnJmFtcDt3PTE2MCZhbXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA


    سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .


    Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbnVfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzYuanBnJmFtcDt3PTE2MCZhbXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA


    تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .


    شب یلدا مبارک


  2. کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/