نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رژیم غذایی قرمز ـ بنفش یعنی چه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    انجمن گوناگون
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    توی خاطراتش
    نوشته ها
    168
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    467
    تشکر شده در
    143 پست
    قدرت امتیاز دهی
    46
    Array

    رژیم غذایی قرمز ـ بنفش یعنی چه؟

    رژیم غذایی قرمز ـ بنفش یعنی چه؟

    1561841381011163245611364316619914923181202
    دانشمندان ایتالیا می ‌گویند؛ ماده ‌ای که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی ‌های قرمز و بنفش رنگ یافت می ‌شود، ممکن است میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را کاهش دهد.

    به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا از خوزستان، تاکنون انواع مختلفی از رژیم‌ های غذایی ویژه ی لاغری به بازار آمده است که در همه ی آن‌ ها ادعا شده رعایت آن‌ ها باعث می ‌شود افراد وزن کم کنند.

    اکنون دانشمندان در ایتالیا می ‌گویند؛ مردم باید برای کم کردن وزن و اجتناب از بیماری ‌های قلبی به رژیم غذایی " قرمز و بنفش رنگ " روی بیاورند.

    ماده‌ ای که در این دست از خوراکی‌ ها به طور طبیعی پیدا می ‌شود " آنتوسیانین " (Anthocyanin)، نام دارد. این ماده در همه ی گیاهانی که قد می‌ کشند و اغلب گل ‌ها و میوه‌ ها دیده می‌ شود. هم‌ چنین در برگ ‌ها، ساقه‌ ها و ریشه‌ ها نیز پیدا می‌ شود. در این قسمت ‌ها، آنتوسیانین ‌ها عمدتا در غشای خارجی سلول ‌ها متمرکز است و مقدار آن نسبتا بالا است.
    216194234100301559101145200197611624117799
    برای مثال یک کیلوگرم تمشک حاوی حدود یک گرم و لوبیاهای قرمز و سیاه حدود 20 میلی ‌گرم آنتوسیانین دارند.

    رنگ آنتوسیانین‌ ها بستگی به ساختار و میزان اسید ماده ی خوراکی دارد. بسیاری از آنتوسیانین ها در شرایط اسیدی قرمز رنگ‌ هستند و هر چه میزان اسیدیته کم‌ تر شود به رنگ آبی ـ بنفش نزدیک ‌تر می ‌شود. این ماده هم چنین در برخی ذرت‌ ها یافت می ‌شود.

    ریاست این گروه تحقیقی بر عهده پرفسور تونلی بوده است. او می ‌گوید: وقتی گروه‌ او موش‌ های آزمایشگاهی را تحت رژیم غذایی " قرمز و بنفش " قرار داده است، آسیب به قلب این حیوانات به میزان 30 درصد کاهش یافته و چربی بدن آن‌ ها نیز کم شده است.

    پرفسور تونلی می ‌گوید: مرحله بعدی کار او و گروهش، مطالعه تاثیر آنتوسیانین بر انسان‌ ها است.
    او افزود: نتایج اولیه چشمگیر بوده و مردم نباید منتظر نتیجه آزمایش‌ های بعدی باشند و از هم ‌اکنون مواد گیاهی قرمز و بنفش را به رژیم غذایی خود اضافه کنند
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از poliyananilo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/