ستاره سابق تيم ملي آرژآنتين تصميم گرفته بود تا دردسامبرسال 2011 با فوتبال خداحافظي کند ولي اکنون درتصميمش تجديدنظر کرده است.
00035949
خوان سباستین ورون، ستاره خط میانی استودیانتس در نظر دارد که تا پایان سال 2012 تیم باشگاهی اش را همراهی کند. این طور به نظر می رسد که ورون بعد از صحبت کردن با هم تیمی ها و هواداران باشگاهش، در تصمیم قبلی اش تجدید نظر کرده است.

این درحالی است که ورون که لقب جادوگر را به ید ک می کشد، اکنون 36ساله است و اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که تصمیم داردتا در پایان سال 2011 با دنیای فوتبال خداحافظی کند؛ چرا که شرایط فیزیکی او مانع از حضور تمام و کمال او در دو فصل اخیر شده است. با این وجود ورون یکی از بازیکنان اصلی تیمش است و قرار بود که روز یکشنبه در دیداری خانگی با فوتبال خداحافظی کند.

دراین میان، خوان سباستین ورون روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت که برای شش ماه دیگر در تیم رویایی اش خواهد ماند.

ورون در کنفرانسی خبری گفت:« من تصمیم گرفتم تا ادامه دهم. خوشحالم که برای شش ماه دیگر در باشگاه خواهم ماند. من می مانم. این تصمیمی است که ازسوی همگان اتخاذ شده. من تنها یکی از اعضای این تیم هستم وانتخاب سایرین هم برای من اهمیت دارد.ولی اگر تیم عملکرد خوبی نداشته باشد، خداحافظی با دنیای فوتبال سخت خواهد شد.»

ورون فوتبالش را در استودیانتس آرژآنتین شروع کرد و بعد از آن در تیمهای بوکاجونیورس، سمپدوریا،پارما، لاتزیو، منچستریونایتد و چلسی توپ زد و در سال 2006 مجددا به آرژانتین بازگشت.. دوران دوم حضور او در استودیانتس بسیار موفقیت آمیز بود. او در سال 2006 و 2010 با این تیم قهرمان آپرتورا شد و در سال 2009 با تیمش در کوپا لیبرتادورس به قهرمانی رسید وبا این تیم، بعد از بارسلونا تیم دوم جام باشگاه های جهان لقب گرفت.