آلبوم "جنجالی" مانی جامی (دی جی مانی) در راه است...
Janjalee20Album

آلبوم جنجالی پس از گذشت مدت ها بالاخره در حال کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق کمپانی " ایران گام" می باشد و مراحل قانونی خودش را سپری می کند .

این آلبوم شامل 12 قطعه می باشد تنظیم کنندگان این آلبوم الیاس شیرزاد – انوش تقوی – کوشان حداد – اشکان آبرون – محمد رضا چراغعلی - محسن یگانه و میلاد خادمی هستند .همچنین ترانه سرایان جنجالی هم یاحا کاشانی- امین بامشاد - هادی وعلی اصحابی - رضا ناظری - علی پناهی – انوشکا عسگری و عابد هدایتی هستند.
در ضمن خواننده مهمان این آلبوم علی اصحابی می باشد که 3 قطعه از آلبوم جنجالی با علی اصحابی اجرا شده. جنجالی به امید خدا در نیمه دوم سال جاری پخش خواهد شد منتظر خبرهای جنجالیه جنجالی در رابطه با آلبوم جنجالی باشید .
شاید برای شما عزیزان این سوال مطرح بشه که در این پوستر چرا انوش تقوی بیشترین دید نما در این پوستر به همراه دارد!! اما امیدوارم که همکاران عزیزم دچار سوء تفاهم و نارضایتی نشده باشند این خواسته خود من بوده به این دلیل که انوش جنجالی ترین قطعه البوم من به اسم " قاصدک " رو تنظیم کرده که به جرات میگم بهترین قطعه آلبوم هست و از چنگ تعداد بی شماری از خوانندگان مطرح تونستیم این تراک فوق العاده شنیدنی رو حفظ کنیم.
منتظر جنجالی ترین خبرهای بعدی من در رابطه با "جنجالی" باشید . . . با تشکر از شما مانی جامی

منبع:سایت رسمی دی جی مانی