13900813155335 PhotoA

رئیس هیئت فوتبال استان خراسان رضوی در واکنش به اظهارات سرمربی شاهین بوشهر گفت: بهتر بود کریمی با اطلاع حرف بزند نه اینکه هر چه از زبانش درآمد بگوید.
شایعات مربوط به دستگیری مدیران تیم فوتسال علم و ادب و تغییر و تحولات در این تیم و همچنین گلایه‌های فیروز کریمی از هیئت فوتبال استان خراسان رضوی باعث شد خبرنگار فارس مصاحبه‌ای با سید هاشم حسینی، رئیس هیئت فوتبال استان خراسان رضوی انجام دهد. وی البته در این گفت‌وگو درباره تیم‌های پیام و ابومسلم هم صحبت کرد.

* مشکلات مالی باعث تغییر و تحولات شد
با توجه به اینکه سایپا نتوانست به عنوان اسپانسر حق و حقوق بازیکنان و مربیان تیم فوتسال علم و ادب را پرداخت کند تصمیم گرفته شد برای اینکه تیم به بحران نرود به هیئت فوتبال خراسان واگذار شود. فوتسال ایران مدیون تیمی مانند علم و ادب است و حیف است که چنین تیمی با مشکل روبرو شود، به همین دلیل روز گذشته با حضور مسئولان سایپا و هیئت فوتبال مشهد سهام این تیم واگذار شد.

* خبری از دستگیری ندارم
حسینی در مورد اینکه گفته می‌شود مدیران علم و ادب دستگیر شده‌اند و همین امر باعث این تغییر و تحولات شده؛ عنوان کرد: هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم. من یک فرد کاملا ورزشی هستم و اداره کل تربیت بدنی استان از من خواست به علت مشکلات مالی به وجود آمده به تیم کمک کنم.

* تیم را امانتی در اختیار داریم
رئیس هیئت فوتبال استان خراسان رضوی تاکید کرد: قرار است در فرصت مناسب در خصوص واگذاری این تیم به بخش خصوصی تصمیم‌گیری صورت بگیرد. هم‌اکنون به صورت موقتی تیم را آماده می‌کنیم و در اسرع وقت بحث واگذاری به بخش صنعتی را در دستور کار خود قرار خواهیم داد. سایپا تاکنون یک ریال هم به بازیکنان و کادر فنی پرداخت نکرده است و قصد داریم تا شرایط را تغییر دهیم تا مشکلات خاصی گریبانگیر تیم نشود.

* نه بازیکنان کم شدند نه تغیری در کادر به وجود آمده است
مربی و کادر فنی تیم فوتسال علم و ادب قدرتمند و مجرب هستند و قصد داریم با آنها ادامه دهیم و تغییر و تحولاتی در این زمینه نخواهیم داشت. محمد قربان‌یار را به عنوان سرپرست تیم معرفی کردیم و تمرینات را ادامه می‌دهیم، البته برخی از بازیکنان به علت اینکه تغییر و تحولات ناگهانی بود، واکنش نشان دادند، اما پس از گذشت زمان شرایط عادی شد و تمام بازیکنان سر تمرین حاضر شدند.

* مدیریت پیام، فوتبال خراسان را زیر سوال برده است
حسینی در بخش دیگری از گفت‌وگو با فارس با اشاره به شرایط تیم فوتبال پیام گفت: تیم فوتبال پیام نیشابور همیشه عامل خبر است. روز سه شنبه بازیکنان این تیم به علت عدم پرداخت حق و حقوق خود حاضر به برگزاری بازی نشدند و به زمین نرفتند. من بارها گفته‌ام که مدیریت پیام در بحث اداره این تیم ناتوان است و فوتبال خراسان را زیر سوال برده است.
اعلام کرده‌ام که اگر تیم در مشهد بازی کند کمک خواهیم کرد. مسئولان نیشابوری بارها اعلام کرده‌اند که پول می‌دهند، اما خبری از این موضوع نشده است. ما نمی‌توانیم به تمامی تیم‌های ورزشی حاضر در مشهد کمک کنیم زیرا در این صورت باید خزانه بانک را در اختیار ما قرار بدهند، اما در هر صورت قصد داشتیم تا حدودی به این تیم کمک کنیم که مسئولان تصمیم گرفتند تیم را به نیشابور واگذار کنند.
در طرف دیگر ابومسلم است که شرایط خوبی پیدا کرده و از لحاظ مدیریتی مشکلی ندارد، اما متاسفانه خوب نتیجه نمی‌گیرد. امیدوارم در نیم فصل با جذب چند بازیکن و مربیگری خداداد عزیزی بتوانیم نتیجه خوبی بگیریم.

* کریمی که دیگر به مشهد نمی‌آید، چرا استعفا داد؟
رئیس هیئت فوتبال استان خراسان رضوی درباره صحبت‌های فیروز کریمی مبنی براینکه علت استعفایش وجود زمین‌های نامناسب همچون مشهد است به فارس گفت: من از شما یک سوال دارم. آیا واقعا استعفای آقای کریمی به علت زمین مشهد بوده است؟ بهتر بود کریمی دلیل بهتری برای این کار خود انتخاب می‌کرد. تیم شاهین یک بار به مشهد آمد و قرار نیست دیگر برابر آنها بازی کنیم. ما در لیگ دسته اول بازی می‌کنیم و اگر قرار به بازی هم باشد در فصل آینده به لیگ برتر خواهیم آمد، هرچند که اگر کریمی به سابقه خود بازگردد متوجه می‌شود که به ندرت در جایی به مدت طولانی مانده است.

* بهتر است کریمی با اطلاع حرف بزند، نه هر چه به زبانش رسید بگوید
حسینی تاکید کرد:‌ من موافق برگزاری بازی در تختی نبودم، اما به علت درخواست مربیان سیاه‌جامگان و ابومسلم دو دیدار جام حذفی را در این ورزشگاه برگزار کردیم. کاش فیروز کریمی با اطلاع حرف می‌زد نه اینکه هر چه به زبانش برسد بگوید. البته شخصیت وی برای تمام جامعه فوتبال روشن است. کریمی اعلام کرده هیئت فوتبال در این امر مقصر بوده، در حالی که ما با درخواست مربیان دو تیم این کار را انجام دادیم. در روز بازی نیز زمین به علت بارش برف و باران نامناسب بود و ورزشگاه ثامن الائمه نیز شرایط بازی کردن را نداشت. هر چند که برای تغییر زمین 72 ساعت زمان نیاز دارد و نمی‌توان در همان روز بازی و یا یک روز قبل چنین کاری را انجام دهیم.

* صداقت وجود ندارد
نامه‌ای که مربیان دو تیم برای برگزاری بازی در تختی به ما ارسال کردند را در اختیار داریم، اما نمی‌دانم چرا هم‌اکنون همه مسائل را زیر سوال می‌برند. شما می‌توانید از خداداد عزیزی که صداقت بیشتری دارد در مورد این زمینه بپرسید. به علت همین عدم صداقت تصمیم گرفتم تا نامه‌ای به فدراسیون ارسال و اعلام کنم که دیگر هیچ بازی در تختی برگزار نخواهد شد و تمام بازی‌ها در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار می‌شود.