خورشت سیب سرخ

مواد اولیه
*
گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
*
سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
*
پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
*
روغن 100 گرم
*
آبليمو نصف استكان
*
زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
*
رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوری
*

دستور پخت
1.
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمی تفت دهيد.
2.
دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد.
3.
سيب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب‌ها نبايد شكل خود را از دست بدهند.
4.
سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزانی كه بپزد و له نشود.
5.
خورش را در ظرف كشيده و سيب‌ها را كنار آن قرار دهيد.