پدر شیشهای دختر چهار سالهاش را کشت
چند هفتهاي بود كه با ديدن دخترم وحشت ميكردم و به دنبال موقعيتي براي اجراي نقشه قتل او بودم، تا اينكه روز حادثه در غياب همسرم، فرزندم را به بهانه خريد بستني از خانه بيرون بردم ...
جامجم: پدر معتادي كه دختر چهار سالهاش را خفه كرده بود توسط كارآگاهان جنايي استان البرز دستگير شد.
هفته گذشته مردي با مركز فوريتهاي پليسي 110 تماس گرفت و از كشف جسد دختربچهاي ميان نخالههاي ساختماني در مشگينآباد كرج خبر داد. دقايقي بعد ماموران با حضور در محل مشاهده كردند كودك بشدت كتك خورده و خفه شده است.
با اطلاع موضوع به بازپرس كشيك ويژه قتل و هماهنگي قضايي جسد دختر خردسال به پزشكي قانوني انتقال يافت و تحقيقات براي يافتن والدين مقتول و مشخص شدن هويت وي آغاز شد.
با شروع تحقيقات، زني با حضور در مركز پليس براي يافتن دختر گمشدهاش درخواست كمك كرد.
ناپديد شدن پدر معتاد
در تحقيق از زن شاكي معلوم شد پدر خانواده كه معتاد است همراه دختر چهار سالهاش براي خريد از خانه بيرون رفته و ديگر بازنگشتهاند.
ماموران با اطلاعات به دست آمده از شاكي متوجه شدند مشخصات دختر گمشده او با جسد پيداشده مطابقت دارد.
به اين ترتيب زن جوان با حضور در پزشكي قانوني هويت جسد را تاييد كرد. با تاييد هويت جسد، پرونده براي تحقيقات تكميلي در اختيار ماموران اداره جنايي پليس آگاهي استان البرز قرار گرفت.
در مرحله بعدي تحقيقات از مادر كودك كشته شده، معلوم شد پدر خانواده مواد مخدر (شيشه) و قرصهاي روانگردان مصرف ميكند و چندين بار همسر و فرزندش را به مرگ تهديد كرده است.
با توجه به اظهارات زن جوان، پدر كودك به عنوان تنها مظنون پرونده تحت تعقيب قرار گرفت و دو روز پيش در يكي از بوستانهاي شهر دستگير شد.
متهم با انتقال به پليس آگاهي در بازجويي راز اين جنايت هولناك را فاش كرد.
اعتراف به جنايتي هولناك
مرد معتاد در اظهاراتش گفت: شش ماه است به مصرف مواد مخدر (شيشه و قرصهاي روانگردان) اعتياد پيدا كردهام. همين موضوع باعث اختلاف و درگيري ميان من و همسرم شده بود و ديگر علاقهاي به همسر و دختر چهار سالهام نداشتم. هر بار كه موادمخدر به دست نميآوردم، آنها را كتك زده و اثاثيه خانه را به هم ميريختم.
متهم به قتل اضافه كرد: پس از مصرف شيشه دچار توهم ميشدم و با ديدن دخترم احساس ميكردم او يك شيطان است و قصد جانم را دارد.همان موقع صداهايي به من ميگفت اگر او را به قتل نرساني، خودت كشته ميشوي. اين صداها لحظهاي از ذهنم پاك نميشد.
متهم: دخترم شيطان بود
متهم به قتل با اشاره به روز جنايت گفت: چند هفتهاي بود كه با ديدن دخترم وحشت ميكردم و به دنبال موقعيتي براي اجراي نقشه قتل او بودم، تا اينكه روز حادثه در غياب همسرم، فرزندم را به بهانه خريد بستني از خانه بيرون بردم. در ميانه راه، او را كتك زدم و كشانكشان به سمت محل نخالههاي ساختماني بردم.
وي اضافه كرد: دخترم گريه ميكرد و ميخواست او را رها كنم. من نيز آنقدر او را كتك زدم كه بدحال شد و روي نخالهها افتاد. همان موقع گلويش را فشار دادم و خفهاش كردم.
متهم افزود: پس از اينكه اطمينان پيدا كردم دخترم مرده است، فرار كردم و در خيابانها سرگردان بودم. عذاب وجدان لحظهاي رهايم نميكرد. مصرف موادمخدر (شيشه) احساسات و عاطفه پدرانه را از من گرفت.
سرهنگ گلصباحي، رئيس پليس آگاهي استان البرز در اين باره گفت: با اعتراف پدر سنگدل، او با قرار قانوني روانه بازداشتگاه پليس شد تا با پايان گرفتن تحقيقات و بازسازي صحنه جنايت، به زندان منتقل و سپس محاكمه شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)