رژیم و تغذیه - رژیم درمانی
به گزارش روزنامه تلگراف، پزشکان دانشگاه غرب استرالیا در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز میتواند ۱۱ درصد خطر حمله قلبی و بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
مصرف روزانه سه فنجان چای راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است. چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.
متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدانها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدانها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.
فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اکسیدانی هستند که با بیماریهای قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یک فنجان چای بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیگرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر اینها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)