با استفاده از این چند روش ساده می‌توانید میزان کالری دریافتی روزانه خود را کاهش داده و غذای کمتری مصرف کنید.

- زمان آشپزی از چشیدن مکرر غذاها و ریزه‌خواری خودداری کنید. در این اوقات می‌توانید لیوانی آب یخ در دست داشته باشید و یا هویج گاز بزنید یا آدامس بدون قند بجوید.

- زمان غذا خوردن غذاهای پرکالری مانند پلو و نان را در فاصله دورتر و سبزی و سالاد را در دسترس خود قرار دهید.[تغییرات کوچک برای کاهش کالری مصرفی]

- سعی نکنید تمامی محتویات بشقاب خود را مصرف کنید. اگر در حین غذا خوردن احساس سیری کردید، از ادامه مصرف غذا صرف نظر کنید و بقیه غذا را برای وعده بعدی خود نگه دارید. در صورتی که در خارج از منزل غذا صرف می‌کنید، اضافه غذای خود را در ظروفی که رستوران در اختیار شما قرار می‌دهد گذاشته و به منزل بیاورید.

- از بشقاب‌های کوچک‌تر برای صرف غذا و لیوان‌های بلند و باریک برای نوشیدن استفاده کنید.‌

- هنگام صحبت کردن یا گوش دادن به صحبت‌های دیگران در زمان صرف غذا، خوردن را متوقف کنید.

- اگر خارج از منزل غذا می‌خورید، قبل از شروع به صرف غذا، بخشی از آن را که احساس می‌کنید بیش از ظرفیت شماست به بشقابی دیگر منتقل کنید.