روش ایجاد والپیپر آیفون ۴ در فتوشاپ
آیا تاکنون برایتان پیش آمده است که تصویری را دیده و خواسته باشید که به عنوان والپیپر در آیفون چهارتان استفاده کنید؟ در مورد من این اتفاق همیشه رخ می دهد اما هیچ وقت مطمئن نیستم که آیا آن تصویر با صفحه نمایش، ساعت، نوار unlock و دیگر آیتم های موجود، مطابق هست یا نه! خوشبختانه من ترفند ساده ای را برای تبدیل تصاویر مورد علاقهتان به والپیپرهای زیبای آیفون ۴، یافته ام. تمام آن چه را که نیاز دارید دریافت
این قالب از DeviantArt و پیروی از گام های بعد می باشد:
گام ۰۱:
قالب والپیپر آیفون را در فتوشاپ باز نموده و با دابل کلیک بر روی لایهی پس زمینه، آن را از حالت قفل بیرون بیاورید.
گام ۰۲:
اکنون تصویری که می خواهید به عنوان والپیپر آیفون مورد استفاده قرار دهید را باز کنید (در این مثال من از تصویری با استایل نقاشی ژاپنی استفاده کرده ام)، حال تمام تصویر را با Ctrl+A انتخاب نموده و در ادامه با Ctrl+C در کلیپ بورد کپی نمایید.
گام ۰۳:
به قالب بازگردید و محتوای کلیپ بورد را با کلیدهای Ctrl+V در آن جا بچسبانید. مطمئن شوید لایهی جدیدی که والپیپرتان در آن قرار گرفته در زیر لایهی قالب قرارگرفته باشد (در نتیجه نمی توانید آن تصویر را مشاهده کنید).
گام ۰۴:
با لایهی قالبی که در حالت انتخاب قرار دارد، میزانopacity را کاهش داده و بر روی %۵۰ قرار دهید. اکنون می بایست قادر باشید که از درون لایهی قالب، والپیپر را مشاهده کنید.
گام ۰۵:
برای فعال نمودنِ مجددِ لایهی والپیپر بر روی آن کلیک کرده و با استفاده از ابزار Move (V)، تصویر را درون قالب تنظیم کنید. مطمئن شوید که ساعت و نوار unlock قسمت های جذابِ تصویرتان را نپوشانده باشند.
گام ۰۶:
هم چنین ممکن است بخواهید که برای دست یابی به نمایی بهتر از والپیپر آیفونتان، قسمتِ مرکزی قالب را دوره بری (crop) کنید. تنها کافی است لایهی قالب را انتخاب کرده و با استفاده از ابزار مارکی (Marquee tool (
M)) مربعی را میان ساعت و نوار Unlock انتخاب نمایید، در ادامه دکمهDelete کیبورد را بفشارید.
گام ۰۷:
هنگامی که گام های قبل را به انجام رساندید، لایهی قالب را از تصویرتان حذف کرده و والپیپر آیفونتان را تحت فرمت JPG ذخیره نمایید. از طریق iTunes تصویر را با گوشی موبایلتان “سینک” (sync) نموده و با استفاده از اپلیکیشن Photos آن را به عنوان والپیپر قرار دهید. تصویر زیر، تصویری است از آن چه که بر روی گوشی آیفونم به نظر می رسد.
جهت سهولت دسترسی خوانندگان گویا آی تی به فایل PSD قالب آیفون ۴، می توانید علاوه بر لینک ذکر شده در متن، آن را با حجم ۹۲۵ کیلوبایت (زیپ) از سرور سایت دانلود نمایید.
لینک دانلود قالب آیفون ۴
گویا آی تی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)