25966642183627529887

مواد لازم
ماست 4/1 پیمانه
شیر 4/1 پیمانه
شکر یک پیمانه سرخالی
خامه یک پیمانه 250 گرم
کمپوت آناناس 2/1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری یا یک قاشق سوپخوری ( 15 گرم)
آب سرد 3/1 پیمانه
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
میوه توت فرنگی و آناناس برای تزئین

طرز تهیه
ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری بصورت محلول در آورید
شیر را روی حرارت قراردهید تا بجوش آید و از سلامت شیر با اطلاع شوید سپس شکر را به شیر جوشان اضافه روی حرارت کم قرار دهید تا شکر حل شود سپس بلافاصله از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه نموده همزده اجازه دهید تا از حرارت محلول شیر و شکر کاسته شده و بصورت ولرم درآید ، محلول ژلاتین را اضافه هم بزنید اجازه دهید تا سرد شود. ماست را با مفتول سیمی بزنید تا صاف و یکدست شود. خامه را با ویسک ( مفتول سیمی ) بزنید تا صاف شود.
کمپوت آناناس را در صافی بریزید سپس به قسمت های کوچک تقسیم نمائید کلیه مواد فوق را با هم مخلوط و در قالب مورد نظر از قبل با روغن مایع چرب نموده اید بریزید و در یخچال قرار دهید .
دور قالب مورد نظر را آزاد نموده و دسر را هوا دهی نمائید سپس در ظرف مورد نظر قرار داده روی آنرا با شکلات لیمویی رنگ کاور نموده و با میوه فصل توت فرنگی تزئین و سپس سرو نمائید.