روش درست نوشيدن چاي روش درست و صحيح نوشيدن چاي ضروري بوده زيرا سبب تاثير گذاري بهتر و مفيد آن در بدن ميشود.
دكتر مسعود كيمياگر متخصص تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: چاي پس از آماده شدن بهتر است تازه و به موقع نوشيده شود، زيرا با ماندن زياد چاي بعد از آماده شدن با مرور زمان به دليل داشتن تركيبات آلكا لوئيدي مانند تانن سبب تغيير طعم چاي شود زيرا تانن تلخ مزه است.
كيميا گر عنوان كرد: رعايت متعادل و مناسب غلظت چاي به هنگام نوشيدن بر سلامتي بدن تاثير داشته و اگر چاي به صورت پررنگ نوشيده شود سبب حساسيت و تحريك معده و بروز مشكلات ديگري در بدن شده و در صورت نوشيدن چاي كم رنگ اثرات پلي فنولي و آنتي اكسيداني آن كم شده و سبب كاهش اثراتي مانند رفع خستگي ميشود.
اين متخصص تاكيد كرد: به هنگام نوشيدن چاي، رعايت به اندازه و مناسب غلظت آن لازم است.
كيمياگر خاطر نشان كرد: چاي بايد به مدت نيم ساعت قبل از صرف غذا و نيز به مدت يك تا يك ساعت نيم پس از مصرف غذا نوشيده شود.
وي افزود: در صورتيكه مدت زماني لازم نوشيدن چاي قبل و بعد از صرف غذا رعايت نشود و زمان صرف غذا با نوشيدن چاي نزديك باشد سبب كاهش جذب آهن در بدن ميشود زيرا تركيبات مانند كافيئن و تئين چاي در صورت تركيب شدن با آهن، مانع از محلول شدن آهن در رسوب شدن آن ميشود كه سبب كاهش جذب آهن در بدن ميشود.
كيمياگر تاكيد كرد: پس براي جذب بيشتر آهن بدن رعايت حفظ زماني مناسب قبل و پس از صرف غذا ضروري است.
وي افزود: تمامي موارد ذكر شده در موردن نوشيدن قهوه نيز بايد رعايت شود.
كيمياگر به عموم افراد توصيه كرد: رعايت روش درست نوشيدن چاي سبب تاثير گذاري بهتر و مفيد آن در بدن ميشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)