نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: اولین تصاویر جولیا رابرتز در نسخه جدید «سفید برفی» منتشر شد+عکس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

اولین تصاویر جولیا رابرتز در نسخه جدید «سفید برفی» منتشر شد+عکس

فیلمی به کارگردانی تارسیم سینگ

اولین تصاویر جولیا رابرتز در نسخه جدید «سفید برفی» منتشر شد+عکس
    13182253451

خلاصه مطلب : سریره طاهرافشار: اولین عکس از "جولیا رابرتز" در نقش ملکه شیطانی در فیلم «سفید برفی» که به زودی اکران می شود، در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.

اولین عکس از "جولیا رابرتز" در نقش ملکه شیطانی در فیلم «سفید برفی» که به زودی اکران می شود، در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.

13182256735
    فیلم بی نام "تارسیم سینگ" که "لیلی کالینز" بازیگر نقش "سفید برفی" در آن است، قرار است در مارچ 2012 و قبل از فیلم «سفید برفی و شکارچی» با بازی "کریستن استیوارت" به اکران درآید.
    13182256736

"لیلی کالینز" بازیگری که فیلم «ربایش» را در کنار "تیلور لاتنر" در اکران دارد، درباره فیلمی که بازی کرده گفت که این نسخه کاملا با نسخه ایی که "کریستن استیوارت" آنرا ایفا کرده است متفاوت است.

او گفت: "فیلمی که "استیوارت" بازی کرده خیلی تاریک و حساس و خیلی هم زیباست. فیلمی که من بازی کردم ماجراجویانه و کمدی است و نسخه افسانه ایی این فیلم است و شما انتظار لباسها، مدل مو، آرایش و دکور کاملا رویایی را از این فیلم داشته باشید."
    13182256734

در فیلمی که "کریستن استیوارت" ایفاگر نقش سفید برفی است، "چارلیز ترون" نقش ملکه شیطانی آنرا ایفاگر است. اما در این نسخه "جولیا رابرتز" ایفاگر نقش ملکه شیطانی است.

در کنار "جولیا رابرتز"، "آرمی هامر" در نقش "پرنس اندرو الکوت" و "ناتان لین" در نقش "برایتون"، نوکر ملکه حضور دارند.

13182256733
    13182256732

حال باید دید که کدامیک از این دو نسخه «سفید برفی» بیشترین هوادار و بیننده را دارا خواهد بود؟....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)