۱+۵ منبع برتر برای دانلود برنامههای رایگان
با وابستگی روزافزون ما به کامپیوتر ها و دستگاه های تلفن همراه، به نظر می رسد هزینه های داشتن فن آوری ها نیز روز به روز در حال افزایش است. انسان می تواند هر سال صدها یا حتی هزاران دلار صرف تهیه نرم افزار های مختلف کند، حتی اگر شما تنها به خرید حداقل هایی که برطرف کننده نیازهای شما برای انجام کارهای خاصی بسنده کنید. پس راه حل چیست؟
خبر خوب این است که هزاران نرم افزار وجود دارد که هر روز هم بیشتر از نرم افزارهای تجاری توسعه پیدا میکنند، اما به شکل مجانی و رایگان! در این نوشته برآنیم شما را با برخی از بهترین وب سایت ها برای دانلود این نرم افزار های رایگان آشنا نماییم.با ما همگام شوید!
۱٫ CNET
وب سایت CNET حاوی مجموعه ای عظیم از برنامه های نرم افزار برای همه پلت فرم ها بوده و تقریبا ۱۰۰۰۰۰ تا از این نرم افزارها به صورت رایگان هستند. این سایت همچنین دارای جامعه فعالی از کاربران است که نظرات و تجربیات خود را در مورد نرم افزار های گوناگون و نظر بررسی کننده در بخش کامنت ها قرار می دهند. نظرات کاربران سهمی عمده در شناخت و استفاده از یک نرم افزار دارد ، زیرا می توانید ببینید کاربران دیگر رادر هنگام کار با یک برنامه چه چیزی تجربه کرده اند و نظرات مختلف را بدانید.
۲٫ZDNet downloads
ZDNet هم روزانه تعداد بسیار زیادی دانلود را به برنامه های خود اختصاص می دهد، و با انتخاب عبارت “free” به عنوان یکی از گزینه های جستجوی برای شما همه نرم افزارهای رایگان لیست می شود. ZDNet فاقد نظرات تعاملی و بازخورد کاربران CNET است ، اما همواره در تبلیغاتش مدعی است دارای بزرگترین آرشیو نرم افزار در وب برای دانلود است.کسی چه میداند؛ شاید هم حق با او باشد!
۳٫ Tucow’s Butterscotch
وب سایت Butterscotch خود را اینگونه معرفی میکند: « شما را با جدیدترین و بزرگترین نوع زبان که همه توانند درک کنند آشنا می سارد…» ، و در اغلب موارد این سایت در ایجاد محیطی کاربر پسند و گرم و صمیمی موفق بوده است. با دادن نام هایی چون Butterscotch (نوعی شیرینی) تا «خوشمزه ترین دانلودها» این سایت برای کسانی خوب است که تجربه چندانی از نرم افزارهای رایگان نداشته، اما ترجیح می دهند به دنبال آن چه باشند که بیشتر کاربران برای منظوری خاص از آن استفاده نموده اند.
۴٫ Brothersoft
Brothersoft نیز کلکسیون بزرگی از دانلودهای رایگان است. البته چیزی جز «وبلاگ سردبیر» این سایت را سایت های فوق متمایز نمی کند، که حاوی اطلاعات مفید و منبع خوبی از اخبار مربوط به نرم افزارهای کمتر شناخته شده است.
۵٫ FreewareFiles
مزیت اصلی که این سایت دارد این است که با مرتب سازی و دسته بندی نیازها و نرم افزار پولی کاربر می تواند به نرم افزار رایگانی که نیازش را برطرف می کند دسترسی داشته و به این ترتیب هم در زمان جستجو صرفه جویی می شود و هم کاربر به برنامه مورد علاقه اش دست می یابد، زیرا تمام نرم افزارهای برجسته در FreewareFiles رایگان می باشند.
۶٫ Get Jar ؛ فقط دانلود برنامه های موبایل
سایت
Get Jar یکی از بهترین وب سایت ها برای دانلود برنامه های رایگان برای تلفن همراه شما است و شما می توانید حتی به آن به طور مستقیم از طریق تلفن همراه خود دسترسی داشته باشید، حتی اگر گوشی شما یک اسمارت فون نیست، با استفاده از مرورگر هر تلفنی که جی پی آر اس را پشتیبانی کند به این کار می تواند رسید. در حال حاضر این سایت دارای بیش از ۷۰۰۰۰ برنامه و بازی مختلف است که بسیاری از آنها کاملا رایگان می باشند. یکی از ویژگی های
Get Jar که آن را برای مرور با تلفن همراه بسیار جذاب میکند این است که اگر شما از تلفن خود به این سایت بروید، به طور خودکار مدل تلفن شما را شناسایی کرده و نرم افزارهایی که بر روی گوشی شما می توانند نصب و اجرا شوند را برای شما به نمایش در می اورد.
هنگامی که نرم افزار رایگان را انتخاب می کنید، چند چیز قابل توجه است مانند بررسی اینکه آیا نرم افزاری که شما دانلود کرده اید برای همیشه رایگان می باشد یا فقط برای مدت زمان محدودی؟
حتی هنگامی که از یکی از سایت های فوق استفاده می کنید، اطمینان حاصل کنید که به دنبال آنهایی هستید که به وضوح برچسب “Free” یا “Freeware”خورده باشند. برخی از نرم افزار ها دارای برچسب “Free to Try”, (رایگان امتحان کنید) هستند، که اساسا بدان معنی است که این نسخه آزمایشی از (که معمولا زمانی از طول ۱۵تا۹۰ روز مدت استفاده از این نرم افزار است) نرم افزار پولی است و درست زمانی که شما به کار با ان عادت کرده اید و به اندازه کافی زمان برایش گذاشته اید که بفهمید آیا می توانید از ان استفاده کنید یا نه، منقضی شده یا شما را به سایتی برای پرداخت هدایت می کند!
در آن لحظه است که کار معمول نرم افزار متوقف خواهد شد مگر اینکه کار شما برای نگارش «کامل» آن(“full version”) پول بپردازد. همچنین بسیار مهم است نرم افزارها و به طور خاص نرم افزار های رایگان را از منابع قابل اعتماد دانلود کنید تا اطمینان حاصل شود که انها به ویروس آلوده نیستند. چک کردن متداوم بررسی نرم افزارها برای فهمیدن اینکه آیا آن نرم افزار پتانسیل نصب جاسوس افزارها یا تبلیغات مخفی را دارد یا نه، نیز ایده خوبی است.
بسیاری از برنامه ها و نرم افزار های رایگانی را که پیدا می کنید توسط کاربران مشتاق به برنامه نویسی که مایل به اشتراک گذاری کار خود با شما به صورت رایگان بوده اند آفریده شده است. در عوض بد نیست ما هم کمی سخاوتمند باشیم. اگر شما واقعا عاشق نرم افزار خاصی شدید، و آن نرم افزار توانست به عنوان راهی برای کمک به ایجاد درآمد بیشتر شما در آید، به وب سایت برنامه رفته و اگر می توانید چند دلاری به سازنده کمک کنید. این کمک خواهد کرد که کسانی که برنامه های خوب تولید کرده و به صورت رایگان در اختیار هم نوعانشان می گذارند با اطمینان بیشتری به کار خود ادامه دهند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)