بعضی از رفتارهای جنیان
چند سال پیش یکی دوستان که در محله آبسرد دماوند زندگی می کند و بوسیله وانت نیسان امرار معاش میکند نزد من آمد و گفت یک هفته قبل وقتی شب از سر کار به منزل رفتم مثل همیشه ماشین را مقابل پنجره آشپزخانه در بیرون خانه پارک کردم و در نیمه های شب به صدای همهمه از خواب پریدم به پشت پنجره رفتم و به بیرون نگاه کردم کسی نبود ولی نیسان مثل اینکه چند نفر پشت آن ایسباده و ماشین را به چپ و راست هل بدهند حرکت می کرد تعجب کردم لاستیکهای ماشین که با نور لامپ سر در خانه روشن بود و دیده می شد مثل اینکه چند تن بار روی آن باشد خوابیده بود و ماشین چنان به چپ و راست هل داده می شد که احساس می کردی الان چپ می شود کمی نگاه کردم ترسیدم بیرون بروم چون چیزی یا کسی دیده نمی شد فردا شب هم همان داستان تکرار شد ولی به ماشین آسیبی نرسیده بود تا اینکه چهار شب پیش همان موضوع تکرار شد ولی این دفعه ماشین به حدی سنگین شد که منجر به ترکیدن دو تا از لاستیکها شد و به صدای آن تمام همسایه ها که نزدیکترین آنها صد متر با منزل ما فاصله دارند بیدار شدند بعد از عوض کردن لاستیکها دوباره دیروز همان مسئله تکرار شده و یکی از لاستیکها ترکیده که دیگر عوض نکردم و همانطور مقابل منزل رها کردم چون فایده ای ندارد عوض کنم دوباره می ترکد .