مواد لازم :

گوشت بدون استخوان 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
لپه 300 گرم
برنج 2 قاشق سوپخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
فلفل 1 قاشق مرباخوري
تره فرنگي قدري
ادويه 0.5 قاشق مرباخوري
زعفران 2 قاشق مرباخوري
زرشك 50 گرم
گردو 100 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوري
پياز 2 عدد
تخم مرغ پخته 4 عدد

طرز تهيه :
طرز تهيه مايه کوفته
لپه را پاک کنيد و بشوئيد و آب بقدري که کمي رويش را بپوشاند بريزيد اگر آب در آن باقيماند و لپه پخته شد آبکش کنيد
گوشت تازه را کاملا بکوبيد و لپه را نيز جدا کوبيده به آن اضافه نمائيد و خوب مخلوط نمائيد و دو دانه تخم مرغ در آن بشکنيد و هم بزنيد برنج را بشوئيد و در کمي آب بپزيد و آبکش کنيد و در گوشت بريزيد و با تره مخلوط نمائيد و زعفران را بسائيد و با نمک و فلفل و ادويه در مخلوط گوشت بريزيد و خوب مخلوط کنيد و انرا به چهار قسمت نمائيد
طرز تهيه ميان کوفته
زرشک را در يک قاشق سوپخوري روغن داغ کرده بريزيد و کمي سرخ کنيد ، مغز گردو را درشت خرد کنيد ، پياز را در يک قاشق سوپخوري روغن داغ کرده طلائي رنگ سرخ نمائيد زرشک و مغز گردو و پياز را مخلوط کنيد و به چهار قسمت نمائيد ، يک قسمت از گوشت را در کاسه متوسطي بگذاريد و گوشت را بشکل کاسه در آوريد
و يکدانه تخم مرغ پخته سفت ميان گوشت بگذاريد و يک قسمت مخلوط مغز گردو و زرشک و شياز سرخ کرده را دور آن بريزيد و با گوشت روي آنرا بپوشانيد تا بشکل کوفته در آيد ، همينطور سه کوفته ديگر درست کنيد
دو سيرو نيم روغن را داغ کنيد و نصف استکان آب در آن بريزيد کوفته ها را در آن سرخ کنيد بطوريکه خرد نشوند ، بعد کوفته ها را در ديگ بچينيد و آبجوش بطوريکه مستقيما روي کوفته ريخته نشود در ديگ بريزيد ، آب بايد به قدري باشد که روي کوفته ها را بپوشاند
در ديگ بايد باز باشد وقتي آب جوش آمد بگذاريد يک ربع ساعت بجوشد سپس در ديگ را ببنديد و بپزيد ، براي اينکه آب کوفته خوشمزه و مانند سوپ شود دو قاشق سوپخوري پياز سرخ کرده و يک قاشق سوپخوري برنج شسته در آن بريزيد ، سپس بچشيد اگر نمک لازم دارد يک قاشق مربا خوري نمک بريزيد
ضمنا اگر دوست داريد به آن چاشني بزنيد ، اگر بخواهيد تمام مايه گوشت را به شکل يک کوفته در آوريد مخلوط گوشت را در کاسه بزرگتري بگذاريد و مغز گردو و زرشک و پياز داغ و چهار دانه تخم مرغ سفت در آن بگذاريد
کوفته به اين بزرگي سرخ کردن لازم ندارد آنرا در يک پارچه تنظيف خيلي نازک بگذاريد و آنرا بدوزيد در ديگ آب بريزيد و بگذاريد بجوشد ، پياز داغ درسن کنيد و در آن بريزيد ، کوفته را با دقت در آن بگذاريد البته آب بايد بجوشد
پس از اينکه کوفته خودش را گرفت در ديگ را ببنديد و بپزيد ، کوفته را در ديس گردي بگذاريد و داغ سر سفره ببريد ، يا پس از اينکه سرد شد کوفته را در ديس بگذاريد و دور آنرا با سبزي خوردن زينت دهيد و يا اينکه برگهاي جوان کاهو را دورش بچينيد و بشکل گل در آوريد و لابلاي برگها را با حلقه هاي تخم مرغ پخته سفت زينت دهيد.