حليم بادمجان (اصفهاني)
مواد لازم:
1- 500 گرم كشك ساييده شده.
2- 2 كيلو بادمجان
3- 750 گرم گوشت راسته و گردن كه ترجيحا اگه همش گردن باشه خيلي كشدار و خوشمزه ميشه
4- 400 گرم برنج
5- نمك و زرد چوبه هم به ميزان لازم زعفران هم فراموش نشود.


بادمجان را اول پوست بكنيد كه با پوست خوردنش خريتيست بس عظيم بعد سرخش كنيد و بعد از سرخ كردن با مقداري آب و نمك و زرد چوبه بپزيدش (حسابي پخته شه)
گوشت را هم جداگانه بپزيد ( بگم با آب و نمك و زرد چوبه يا بلديد؟؟؟)
سپس برنج را هم جداگانه بپزيد (برنج بايد خيلي پخته بشه يه جورايي شل شل بشه)
وقتي هر سه خوب پخته شدند هر يك را جداگانه در ظرفي حسابي بكوبيد ( اين كوبيدن خيلي مهمه من يك وقت ميبيني 3 ساعت فقط با گوشت كوب ميكوبم چون اگه نكوبي كشدار نميشه خوشرنگ هم نميشه مزش هم انگار يه حالي ميشه) پس خوب بكوبيد از چند نفر ديگه هم كمك بگيريد چون تجربه نشون داده كه يك نفر از پسش بر نمياد.
بعد كه كوبيديد هر سه را با هم مخلوط كنيد و دوباره بكوبيد ( نكته: يه وقت شيطون گولتون نزنه از اول قاطي كنيد با هم بكوبيدا چون اگه اين كارو بكنيد خيلي خراب ميشه) . باز هم بكوبيد . يه خورده ديگه هم بكوبيد آهان الان خوبه ديگه ( نكته: عمل كوبيدن بسيار مهم است) . حالا كشك را هم اضافه كنيد و همه را توي يك قابلمه بريزيد و 10 دقيقه روي اجاق بگذاريد تا با هم پخته شوند . سپس كمي هم زعفران به آن اضافه كنيد .