Crytek توسعه دهنده بازی هایی نظیر Crysis نظرش را در مورد صنعت بازی های موبایل اعلام کرد! این شرکت فعلا هیچ برنامه ای برای توسعه بازی برای کنسول PS Vita نخواهد داشت.به این دلیل که پلتفرم های موبایل مانند اندروید و ios در حال تبدیل به محل تجمع گیمر ها هستند.و گیمر های موبایل نیز برای بازی به جای کنسول های قابل حمل مختص بازی به تبلت ها امید می بندند.و این به دلیل نحوه عملکرد تبلت هاست.زیرا بر خلاف 3DS یا PS Vita که فقط به منظور یک عملکرد ( بازی ) طراحی شده اند,کار های دیگری هم از تبلت ها بر می آید.
Avni Yerli مدیر عامل Crytek میگوید: "اگر چه PS Vitaموفقیت بزرگی از جانب سونی است,ولی در نگاه اول,این چیزی نیست که در کوتاه مدت بتواند توجه ما را به سوی خودش جلب کند.به نظر من دستگاه های چند منظوره مانند تبلت ها مزایای زیادی دارند و من فکر میکنم که مردم یک دستگاه مانند موبایل می خواهند که با آن کار های مختلفی انجام دهند. با توجه به این من معتقدم که این نوع کنسول ها در حال از دست دادن جایگاه و موقعیت خود هستندو برای بقا باید نوآوری بیشتری از خود ارائه دهند."
Crytek تنها شرکتی نیست که این نظر را دارد. شرکت Heavy Iron Studios نیز چند روز پیش از کنسول های قابل حمل مختص بازی انتقاد کرد و گفت گیمر ها دیگر دستگاه بازی تک منظوره نمیخواهند.وقتی که پلتفرم هایی مثل اندروید و ios امکانات بسیار بیشتری را به مصرف کنندگان میدهند.گیمر با کمی افزایش بودجه بجای کنسول سونی میتواند تبلت های اندرویدی دو هسته ای بخرد که نه تنها میتوان با آن بازی کرد بلکه امکانات دیگری مثل شخصی سازی,چک کردن میل,وبگردی و فعالیت های دیگر را برایش به ارمغان می آورد.
Crytek بازی ها موبایل را رها نمیکند! آنها از سال گذشته شروع به جذب توسعه دهندگان اندروید کردند و در حال حاضر مشغول فعالیت در این زمینه هستند.همچنین اکثر توسعه دهندگان مطرح در حال حاظر مشغول توسعه فعلیت خود در دو بستر اندروید و ios میباشند و یا اگر هنوز فعالیتی نداشته اند,مشغول برنامه ریزی برای آغار فعالیت در آینده هستند...
اکنون شما چه فکر میکنید؟! آیا Crytek درست میگوید؟! یا هنوز راه زیادی پیش روی دو سیستم عامل مذکور در مقابل دستگاه های قابل حمل مختص بازی قرار دارد؟!
منبع
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)