لوكا بوناچيچ پس از شكست خانگي يك بر صفر برابر نفت تهران اظهار داشت: وقتي به بازي بد نگاه مي‌شود نتيجه بدي هم گرفته خواهد شد. بازيكنان ما از ابتداي مسابقه اهميت درستي به اين بازي ندادند و نتيجه درستي نگرفتند. نتيجه اين بازي برايم باور كردني نيست.
وي ادامه داد: معدل سني تيم من 28 تا 30 سال است ولي انتظار من از بازيكنان با تجربه برآورده نشد. آنچه مشهود بود اين كه ما در هر سه خط مشكل داشتيم و تغييراتي هم انجام دادم تا اين نقص را برطرف كنم اما نتيجه دلخواه را نگرفتيم.
وي با اشاره به اين شكست خانگي عنوان كرد: شرايط ناآماده تيم عامل اين باخت بود. خيلي بايد در مورد اين شكست فكر كنم اما اين بخشي از زندگي ورزشي است و بايد اين باخت را پذيرفت.
وي در مورد داوري مسابقه گفت: هيچ حرفي در مورد داوري بازي نمي‌زنم.
بوناچيچ در مورد اينكه عمادرضا فرصت‌هاي زياد گلزني را از دست داد، تصريح كرد: عمارضا تنها يك ماه است كه به تيم ما اضافه شده و براي هماهنگي با ساير بازيكنان به زمان نياز دارد. انتظاري كه از عمادرضا مي‌رود آن است كه مثل ابراهيم توره براي سپاهان باشد اما هواداران بايد بدانند بايد براي هماهنگي او با تيم به او فرصت بدهند.
سرمربي سپاهان در مورد اينكه پيش از اين گفته بود از بازيكنان قديمي تيم ناراضي است و به همين دليل به بازيكنان جواني مثل مهدي نصيري ميدان مي‌دهد، گفت: اين بازيكن در ديدار هفته گذشته برابر شهرداري خوب بازي كرد اما اين بار نتوانست آن بازي خوبش را تكرار كند. اعتقاد من اين است كه بازيكني كه خوب بازي مي‌كند نبايد در بازي بعدي اجازه بازي نداشته باشد. ضمن اينكه بايد بگويم تعويض‌هايي كه انجام دادم نتوانستند انتظاراتم را برآورده كنند. مصدوميت سيدصالحي و بيك‌زاده و ناآماده بودن چند بازيكن دستم را براي تغييرات ديگر در تيم بسته بود.
بوناچيچ در مورد اعتراض تماشاگران به تعويض جان‌واريو گفت: آنچه من از جان‌واريو در اين بازي ديدم اين بود كه او مدام در حال افت بود. من اين بازيكن دوست دارم اما در جريان بازي هر تصميمي كه بگريم به آن عمل مي‌‌كنم. ضمن اينكه من به تماشاگران حق مي‌دهم كه در مورد بازيكنان محبوب خود و تعويض آنها حساس باشند.
وي در مورد تعطيلي دو هفته‌اي ليگ گفت: شكست برابر نفت تهران برنامه ما را تغيير داد. اين باخت از نظر روحي و رواني اثر منفي مي‌گذارد من به بازيكنان 3 روز مرخصي مي‌دهم و سپس تمرينات خود را براي بازي با فجر آغاز مي‌كنيم.
وي در مورد تماشاگران اصفهاني گفت: تمام تماشاگران را مي‌شناسم آنها بايد صبور باشند و تيم را تشويق كنند تا به وضعيت ايده‌آل برسيم. براي من فرقي نمي‌كند كدام بازيكن در تركيب تيم حضور داشته باشد. همه بازيكنان از نظر من مساوي هستند.