نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تاريخچه گوجوريو استاد شوجون مياگي

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    تاريخچه گوجوريو استاد شوجون مياگي

    گوجوريو به معني نرم و سخت ، تركيب مناسبي است از ورزش سنتي اوكيناوا و ورزش سنتي چين .
    گوجوريو در سر استاد بزرگ "شوجون مياگي " بوجود آمد. او ابتدا نزد استاد " هيگاناوا" كه " ناهاته " تدريس مي كرد رفت و در اين رشته سرآمد شد . پس از مرگ استاد هيگاناوا او به چين رفت و سيستمهاي رزمي " شائولين " و سيستمهاي لطيف هنرهاي رزمي چين را مطالعه نموده و سپس به اوكيناوا بازگشت و نام " گوجوريو" را كه از يك اصطلاح ادبيات قديم چيني به نام "بوشي " گرفته شده است را بر روي سبك ابداعي خود نهاد.
    استاد مياگي در سال 1928 به دعوت استاد " گوگن ياماگوچي " به ژاپن مسافرت كرد و او را تحت تعليم گوجوريو قرارداد و به اوكيناوا بازگشت .
    استاد گوگن ياماگوچي گوجوكاي را ابداع نمود و از اين طريق گوجوريو را در سراسر جهان گستراند . استاد مياگي عقيده داشت كه اصلاح شخصيت بسيار مهم است و در جهت اصلاح شخصيت ورزشكاران كاراته ، جملات قصار بسيار زيادي از او به جاي مانده است . از جمله : طبق اصول گوجوكاي ، كليه موجودات عالم از دو نيروي " گو" بمعني سختي (كه نيروي مثبت است) و "جو" بمعني نرمي (كه نيروي منفي است) برخوردار مي باشند . هنگام مبارزه به خاطر دفاع از سلامتي خويش نيروي " گو" به حمله و نيروي " جو" به دفاع تبديل مي گردند و تركيب اين دو يعني "گوجو" به روحيه صلح طلبي منتهي مي شود كه انسان را از جنگيدن منع ميسازد.
    استادگوگن ياماگوچي
    استاد بزرگ گوگن ياماگوچي در 20 ژانويه 1909 در شهر كاگوشيها ، منطقه جنوبي كيوشو متولد شد . در همان جواني علاقه شديد خود را به ورزش هاي رزمي نشان داد . در اوائل دوران مدرسه شروع به تمريم كن دو نمود و در همين دوران بود كه شروع به فراگيري كاراته زير نظر آقاي ماروتانجار اهل اوكيناوا كرد . آقاي مارونا كه سبك گوجو را تمرين ميداد ، جذب اخلاق جدي او شد و هرآنچه را كه در گوجو ميدانست به ايشان آموخت . در سال 1931 و در 22 سالگي ، استاد گوگن ياماگوچي به موسس سبك گوجو ، استاد شوجن مياگي معرفي كردند كه تاثير به سزائي در ادامه كار او داشت تا فبل از اين معرفي او فقط جهت سخت گوجو و تمرينات فيزيكي را درك ميكرد ولي بعد از اين ملاقات ، مصمم شد كه خويش را از نظر روحي نيز تعليم دهد. او به قدري مورد احترام استاد مياگي بود كه به دليل يادگيري دقيق قسمت سخت كاراته به لقب گوگن (به معني سخت) از سوي استاد مياگي ملقب گرديد. بعدها استاد مياگي ، او را به عنوان جانشين خود در كاراته ژاپن انتخاب كرد. استاد گوگن ياماگوجي كاتاي " تاب كيوكو " را براي محصلين مبتدي ابداء نمود تا انها براي كاتاهاي پيشرفته آمادگي پيدا كنند. او عقيده داشت كه جسم و روح انسان به يكديگر مربوط بوده و از طريق تنفس درست و تمركز ، ما قادر به درك بهتر اصول كاراته ميباشيم. به همين دليل مدارس گوجو از تمرينات مخصوص تنفس به نام "ايبوكي" استفاده ميكنند كه هدف آن عبارتست از تمركز تمامي قدرت فيزيكي در يك نقطه و رساندن ذهن و بدن به فرمي كه هر دو حكم واحد را ايفا كنند.
    سايكو شيهان گوشي ياماگوچي
    استاد گوشي ياماگوچي سومين فرزند بنيانگذار و استاد بزرگ گوگن يا ماگوچي روز 28 سپتامبر روز 1942 در شين جينگ منچوري متولد شد . سال 1951 و در سن 8 سالگي شروع به تمرين كاراته در باشگاه سن زوكو در آساكوسا نمود. در سال 1957 به دريافت كمربند سياه دان يك و در سال 1969 دان دو را نائل گرديد و در سال 1962 موفق به دريافت دان 3 شد و مربي گرديد . ايشان در سال 1963 وارد دانشگاه نيهون شده و شروع به تحصيل در رشته مطالعات سينمايي در دانشكده هنر كرد. در حين تحصيل ، تدريس كاراته در يك باشگاه آمريكايي را بمدت يك سال به عهده گرفت. بعد از بازگشت به ژاپن ، تدريس استاد در باشگاه هاي مختلف گوجوريو را ادامه داد . او در سال 1969 از دانشگاه فارغ التحصيل شد و در همان سال به عنوان شيهان دست يافت و پس از آن در هون بو (باشگاه مركزي) تمام وقت به توسعه و ارتقاء گوجوريو پرداخت . استاد ياماگوچي به عنوان مدرس و داور رسمي فدراسيون جهاني كاراته و فدراسيون كاراته ژاپن به بيش از 40 كشور انتخاب شده به لقب سايكوشيهان درikga) ) دنيا جهت تدريس سفر نموده است. در سال 1990 ايشان به رياست انجمن گوجوكاي ژاپن و انجمن بين المللي كاراته گوجوكاي دو انجمن مذكور نائل گرديد. سايكوشيهان تا سال 2002 چهار بار به ايران سفر كرده اند نخستين بار در سال 1991 پس از يك سمينار فني بزرگ و در جمع خبرنگاران اعلام كردند "من گوجوريوي ايران را مثل ژاپن ديدم" . در سال 1995 در اصفهان و در سالهاي 2000و 2002 در تهران بزرگترين سمينار فني را با شركت 300 نفر از مربيان مرد و زن برپا نمودند.
    شيهان محمدي بقا
    علي اكبر محمدي بقا در 25 ارديبهشت 1332 در تهران متولد شد . ورزش را از 12 سالگي با كشتي شروع كرد و تا 16 سالگي ادامه داد. در سن 17 سالگي به كاراته روي آورد و به عناوين قهرماني كشور در كاتا و كميته و عضويت تيم ملي رسيد. در سال 1368 تغيير سبك داده و پس از تمرين و مطالعه كافي در توكيو ، گوجوريو را انتخاب نمود و تمرينات را زير نظر سايكوشيهان گوشي ياماگوچي آغاز كرد. بنيان گذار گوجوريو كاراته در ايران در حال حاضر رنشي شيهان ميباشد. ايشان اولين داور بين المللي ايران بوده و موسس كميته داوري در فدراسيون كاراته ايران هستند.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/