نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

اميدوارم تراکتورسازي دربي را به شهرداري ببازد

میودراگ یسیچ بعدازظهر امروز در نشست خبری که در تبریز برگزار شد در خصوص دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی و شهرداری تبریز گفت: بعد از شکست پرسپولیس به بازیکنانم در رختکن گفتم که نباید مغرور شوند و صحبتهای من نیز موثر واقع شد.
    وی ادامه داد: از عملکرد آنها در بازی با سپاهان نیز راضی هستم اما از نتیجه راضی نیستم چون برخی از بازیکنانم دچار اشتباهات فردی شدند و بازیکنان سپاهان نیز نهایت استفاده را کردند.
    وی افزود: در این هفته روی اشتباهات خود کار کردیم و می‌خواهیم بازی با کیفیت و تماشاگرپسندی را مقابل تراکتورسازی انجام دهیم. البته بعد از آن بازی به دلیل تعطیلی رقابتهای لیگ برتر فرصت خوبی دارم تا شناخت بهتری نسبت به تیم پیدا کنم و بیشتر روی تیم خود کار کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز در خصوص حضور هواداران تراکتور در ورزشگاه یادگار پس از تمام شدن دوران محرومیتشان اظهار داشت: خوشحالم که فردا تماشاچیان و هواداران تراکتور به ورزشگاه می آیند و تیم محبوب خودشان را تشویق می کنند.
    وی ادامه داد: شناخت خوبی نسبت به تیم تراکتور مثل سایر تیمها دارم. و برای این تیم احترام زیادی قائلم اما هدفمان این است که در برابر تراکتور سیستم بازی خود را در زمین پیاده کنیم و در پایان منتظر نتیجه باشیم. امیدوارم تیم تراکتورسازی در رقابتهای لیگ برتر تمام حریفان خود را شکست دهد و در نهایت قهرمان لیگ شود اما دربی را به تیم ما ببازد.
    دیدار تیم های فوتبال تراکتورسازی و شهرداری تبریز از هفته پنجم یادزهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 22 روز پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: