نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: روش تهیه میوه خشک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض روش تهیه میوه خشک

    تولید صنعتی مواد غذایی همیشه از نظر تولید انبوه مورد توجه بوده است. به علاوه تولید صنعتی در مقایسه با تولید سنتی امتیازاتی دارد که از جمله آن ها بهداشتی بودن این مواد غذایی نسبت به آنهایی است که به صورت فله ‌ای عرضه می‌ شوند.
    روش جدید اسمز فرایینگ
    سایت پاتوق۹۸ : یکی از روش‌های جدید صنعتی خشک کردن میوه‌ها، به کارگیری فرآیند اسمز فرایینگ به همراه استفاده از پوشش‌های خوراکی است که محققان موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج به آن دست پیدا کرده‌اند.
    فاطمیان، پژوهشگر این موسسه در این باره می‌ گوید: “فرآورده ی تولید شده، بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی نگهدارنده از نظر خصوصیات کیفی مانند رنگ، طعم، ارزش غذایی و محتوای ویتامینی، برتری قابل توجهی در مقایسه با نمونه‌ های تولید شده به صورت سنتی و صنعتی معمول دارد. استفاده از روش‌های تلفیقی اسمزی و فرایینگ می ‌تواند حدود ۸ تا ۱۰ درصد، تولید محصول خشک نهایی را افزایش و واکنش‌های نامطلوب قهوه‌ای شدن آنزیمی را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.”
    وی افزود: “تا کنون این فناوری برای تولید محصولاتی مانند سیب، موز، کیوی، پرتقال، گلابی، زردآلو و هلو مورد استفاده قرار گرفته است.”
    معایب روش سنتی
    میوه های خشک
    روش‌های سنتی خشک کردن مواد غذایی بر کیفیت محصول تاثیرات منفی می‌ گذارد، مانند افزایش چروکیدگی بافت، سخت شدن سطح محصول، تغییرات نامطلوب در رنگ، عطر، ‌طعم و کاهش ارزش غذایی آن.
    قهوه‌ای شدن آنزیمی ‌فرآیندی است که به علت فعال شدن آنزیم ‌های موجود در میوه‌ هایی مانند سیب موجب تغییر رنگ آن می‌ شود. البته تا اندازه‌ ای می‌ توان رنگ بعضی میوه‌ها را پس از برش دادن، با افزودن مقدار کمی از چاشنی قوی مثل آب لیمو ترش تثبیت کرد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/