گوگل پلاس از خطرناکترین شبکههای اجتماعی است مدیر واحد اینترنت وزارت ارشاد گفت: شبکههای اجتماعی نوظهور مثل گوگل پلاس از خطرناکترین شبکههای اجتماعی برای کاربران ایرانی است. به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین همایش بزرگداشت هشت ماه نبرد سایبری با حضور علاقمندان فضای مجازی در مجتمع آسمان شهرک غرب برگزار شد.
در این مراسم که با حضورعلاقمندان و فعالان مجازی، شبکههای اجتماعی و وبلاگ نویسان ایرانی برگزارشد، جمال هاروود مسلمان کانادایی فعال سیاسی ساکن لندن در تماس ویدیویی درباره وضعیت کنونی انگلیس و موج آزادیخواهی مردم این کشور گفت: در حال حاضر دولت و حکومت انگلیس سیاستی دوگانه در داخل و خارج از خود نشان میدهد؛ حکومت انگلیس با ادعای آزادی بیان و شعار حقوق بشر به مردمی که برابری را میخواهند با زور، اسلحه و شکنجه برخورد میکند، کاربران شبکه های اجتماعی را تهدید به زندانی و حبس میکند و حتی چند نفر جوان آزادیخواه فعال در فیس بوک را دستگیر و به چهار سال زندان محکوم میکند.
وی افزود: مشکل انگلیس در دو بعد است، مشکل اقتصادی و سیاست ریاضت اقتصادی که دولت اتخاذ کرده و تاثیر مستقیم روی جوانان و بیکاری دارد؛ دیگری هم مشکل زوال اخلاقی که بسیاری از جوانان بر والدین، معلمان و همسایه ها احترامی قائل نیستند و این باید اصلاح شود؛ بخشی از این مشکل هم بدلیل فعالیت شبکههای اجتماعی است.
این مسلمان فعال سیاسی تاکید کرد: انگلیس در حال حاضر با رفتار خصمانه و وحشیانه با اعتراضات برخورد میکنند و حاضر به تحمل اعتراضات در کشور خود نیستند اما از معترضان همفکر و همسوی خود برای براندازی حکومتها به شدت حمایت میکنند؛ آنها حتی جلوی تولید اخبار انقلابهای خاورمیانه و موج بیداری اسلامی را میگیرند و حاضر به شنیده شدن صدای این انقلابها را به مردم دیگر کشورها نمیدهند.
در بخش دیگری از این مراسم، میزگرد بررسی شبکههای اجتماعی، فرصتها و تهدیدها با حضور روح الله مؤمن نسب، مدیر واحد اینترنت وزارت ارشاد و علی فلاح، مدیر شبکه اجتماعی نت ایران و ایرانیان برگزار شد که به نقش و جایگاه فعالیت در این شبکهها پرداختند.
هشدار به فعالان مجازی برای ورود به شبکه های اجتماعی
مؤمن نسب با بررسی اهداف استکبار در راه اندازی شبکه های اجتماعی و روش کسب اطلاعات از کاربران، شبکههای اجتماعی نوظهوری مثل گوگل پلاس را از خطرناکترین شبکههای اجتماعی برای کاربران ایرانی دانست.
وی با نمایش تصویری مقاله حلقههای شیطانی و اشاره به اینکه اینگونه شبکهها زمین بازی دشمن محسوب میشود، به کاربران فعال مجازی ایرانی هشدار داد از ورود به این شبکهها خودداری کنند.
"علی فلاح"، مدیر نت ایران هم از آشنا نبودن کاربران با امکانات نرم افزاری شبکه های اجتماعی انتقاد کردند و آن را تهدیدی بجای فرصت دانست.
وی افزود: آشنایی کامل با ساختار این شبکهها و امکانات آن میتواند فرصتی باشد تا در زمین خود دشمن او را محجور کنیم.
تقدیر از فعالان وبلاگ نویسی
پس از میزگرد هم از تعدادی از فعالان وبلاگ نویسی تقدیر شدند که در بخش طرح و عکس از وبلاگ کاریکاتور "شورآباد" به مدیریت سجاد جعفری، در بخش سایت های فعال اطلاع رسانی فضای مجازی از پایگاه خبری "وبلاگنیوز" به مدیریت حسن میثمی، در بخش وبلاگ های فعال در حوزه نوشتاری جنگ نرم و فتنه وبلاگ "جلبک ستیز" به نویسندگی سعید ساداتی جوایزی تقدیم شد.
همچنین در بخش وبلاگهای خبری، وبلاگ "خبرنگار مسلمان" به نویسندگی حامد طالبی، در بخش وبلاگهای فعال در جنگ نرم، وبلاگ "آذرباد" به نویسندگی محمدصالح مفتاح، در بخش زنان فعال در حوزه جنگ نرم از پایگاه "جبهه وبلاگی غدیر" به مدیریت فاطمه سادات موسوی، در بخش ویدئوبلاگ از سایت "مبارزکلیپ" به مدیریت محسن اردستانی، و در بخش سایتهای فعال در حوزه اطلاع رسانی وبلاگهای دینی از پایگاه "طلبه بلاگ" به مدیریت محمدعلی محمدی تقدیر شدند.
در بخش تقدیرهای ویژه هم از "مهدی اقراریان" به خاطر راه اندازی حرکت کاروان دریایی همبستگی با مردم بحرین، از "کامران نجف زاده" خبرنگار اخراجی صداوسیما از فرانسه بخاطر فعالیت مستمر در حوزه جنگ نرم،و از "سید شهاب الدین واجدی" مدیر سایت عکاس مسلمان، جانباز فتنه و فعال هنری در حوزه جنگ نرم تقدیر بعمل آمد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)