یادم نیست دقیقا کی گفته بود اما جمله جالبی در وصف دیوید فینچر بود که یکی از فیلمسازای مطرح گفته بود اونم اینکه این کارگردان اصلا استعداد ساختن فیلم بد نداره...
کاندید اسکار شدن در حدود سیزده بخش، از جمله بهترین کارگردانی و بهترین بازیگر نقش اول که ظاهرا براد پیت هست واقعا برای آخرین ساخته دیوید فینچر باید هم رخ بده...
ساخته های دیگر دیوید فینچر اینهاست که دیدنشون رو به همه دوستداران فیلمهای ژانر برتر و انسانی توصیه میکنم:
بیگانه (1992- Alien )
هفت ( 1995- Se7en )
بازی ( 1997- The Game )
باشگاه مشت زنی ( 1999- Fight Club )
اتاق وحشت ( 2002- Panic Room )
زودیاک (Zodiac - 2007)
اون اوایل هر دو سه سال یک فیلم ساخته! که هر کدون شاهکار تکرار نشدنیی هست در تاریخ سینما... البته من بیگانه رو درست به یاد ندارم اما این فیلم هم نسخه سوم از فیلم معروف بیگانه هست که کمپانی فوکس قرن بیستم بدون توجه به اینکه دیوید فینچر تا اون زمان تجربه ساخت فیلم بلند نداشته و فقط با تکیه بر کارنامه کاری کوتاه اما بسیار موفق اون کار ساخت این فیلم رو با هزینه شصت میلیون دلار به اون واگذار میکنه.. دو نسخه قبل رو ریدلی اسکات و جیمز کامرون کار کرده بودند...
اینم بگم که دیوید فینچر از دنیای تبلیغات و تیزرهای تلویزیونی وارد دنیای سینما میشه... و این دنیای کلیپهای ویدییویی و تیزرهای تلویزیونی همون کارنامه کوتاه اما موفق اون هست... در دنیای تیزرهای تلویزیونی بقدری قوی عمل کرده بود که کمپانیهای مثل پپسی کولا و نایک بهش سفارش کارهای بزرگی میدادن...
فیلم هفت رو به محض شروع با یک تیتراژ کور کننده و مسحور کننده روبرو میشید که خودش به تنهایی یک فیلمه!! کلا دیوید فینچر هرگز فیلمهاش از زیباییهای بصری تهی نمیشه...
این فیلم با فیلمبرداری بی نظیر داریوش خنجی، فیلمبردار مطرح و ایرانی الاصل و نیز فیلمبردار مورد علاقه دیوید فینچر کار شده... فیلمبرداری که دیوید فینچر در فیلم اتاق وحشت هم تا نیمه های کار با اون کار میکنه و بعد از اون با کنراد هال کار رو ادامه میده... جایی شنیدم که داریوش خنجی در وصف جلوه های بصری اتاق وحشت گفته بود که دیوید فینچر به قدری فیلمنامه و دکوپاژ رو قوی پرداخت کرده که جایی برای بروز استعدادهای من در فیلمبرداری نمیموند...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)