نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: راه حل جالب متفقین برای آرام‌کردن هیتلر/او باید زن شود+عکس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

راه حل جالب متفقین برای آرام‌کردن هیتلر/او باید زن شود+عکس

راه حل جالب متفقین برای آرام‌کردن هیتلر/او باید زن شود+عکس

hitler168 0 89895

آخرین نیوز: متفقین در زمان جنگ قصد داشتند در یک سری عملیات های محرمانه هورمونهای جنسی زنانه به غذای هیتلر اضافه کنند تا...
    به گزارش «24»، پروفسور برایان فورد، مورخ انگلیسی در کتاب جدید خود از نقشه های عجیب و غریب متفقین در زمان جنگ جهانی دوم علیه آلمان نازی و به خصوص شخص هیتلر خبر می دهد که در نوع خود از نظر تاریخی بی نظیر است.
    استاد دانشگاه کاردیف انگلیس در این کتاب با عنوان «سلاحهای مخفی: تکنولوژی، علم و نژاد برای پیروزی در جنگ جهانی دوم» این نقشه عجیب متفقین را در مورد غذای هیتلر و هورمون درمانی او ادعا می کند و می گوید نیروهای متفقین برای آنکه از خسارت های جنگ و حمله های آلمان نازی به شهرهای اروپایی بکاهند درصدد آرام کردن هیتلر با روش های عجیب و غریب بودند.
    وی ادامه می دهد: متفقین در زمان جنگ قصد داشتند در یک سری عملیات های محرمانه هورمونهای جنسی زنانه به غذای هیتلر اضافه کنند تا شخصیت وی را کمی زنانه کنند تا از این طریق خوی خشونت طلب او را کاهش دهند و بتوانند بر آلمان نازی پیروز شوند.
    11 8 17 8314401
    نقشه عجیب و غریب دیگر متفقین برای به زانو درآوردن آلمان نازی ریختن چسب از هواپیما روی سر نیروهای نازی بود.
    یک سخنگوی ناشر این کتاب می گوید در زمان جنگ جهانی دوم آلمانها به دنبال ساخت سلاحهای فوق بشری بودند که از جمله آنها می توان به موشک های جت و راکت های وی 2 اشاره کرد که بعضی از آنها در اواخر این جنگ مورد استفاده قرار گرفت.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)