مظلومي: اين سختي کار را دوست دارم
سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از برتري برابر مس کرمان گفت: از بازيکنان ممنون هستم که جانانه بازي کردند.
پرويز مظلومي پس از برتري 2 بر يک برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي دو نيمه متفاوت داشت، در نيمه اول مس خوب کار کرد و برنامهاش پرس و حمله از سمت چپ ما بود اما بين دو نيمه با بازيکنان صحبت و تاکتيک حريف را شناسايي و خنثي کرديم و به برتري رسيديم. يک تيم نميتواند 90 دقيقه پرس کند و از اين مسئله نهايت استفاده را برديم.
وي افزود: ميدانستيم مس در نيمه دوم هجومي بازي ميکند و ما روي ضد حمله دو گل زديم. از بازيکنان هم ممنون هستم که جانانه بازي کردند. تيمهاي بزرگ مقابل مس کرمان به مشکل ميخورند. مس متفاوت بازي کرد و نسبت به دو بازي گذشتهاش بهتر بود، اين شکست نيز چيزي از ارزشهاي اين تيم کم نميکند.
سرمربي استقلال با اشاره به تعويضهايش عنوان کرد: تعويضها با حساب و کتاب انجام شد. شريفات که به ميدان آمد جواب داد و گل زد. منتظري در بين دو نيمه مصدوم شد و عزيززاده براي اولين بار در ترکيب استقلال بازي کرد طبيعي است که او با بقيه مدافعان هماهنگ نباشد و گلي هم که دريافت کرديم به دليل همين ناهماهنگي بود. من بايد از هواداران استقلال تشکر کنم که ما را تنها نگذاشتند.
مظلومي در مورد ميزباني مس کرمان و اينکه اجازه ندادند استقلال در زمين اصلي تمرين کند گفت: ما در زمين سليميکيا تمرين کرديم و ميزباني مس کرمان خوب بود و از آنها تشکر ميکنيم.
وي در مورد اخطارهاي زياد بازيکنان استقلال گفت: 5 کارت زرد گرفتيم که 3 کارت آن سختگيرانه بود. بازيکنان ما بايد ياد بگيرند بعد از اعلام خطا به داور اعتراض نکنند. بين دو نيمه نيز اين مسئله را به آنها يادآوري کرديم.
سرمربي استقلال در مورد ترکيب اين تيم و غيبت برخي از بازيکنان نامدار گفت: مبناي کار ما انتخاب بهترين بازيکنان در تمرين است. نميخواهيم اسمها در ترکيب تيم حضور داشته باشند. هر بازيکني بهتر تمرين کند بازي ميکند. با بازگشت ميلاد ميداودي، فريدون زندي، محسن يوسفي و جاسم کرار دست ما براي اجراي تاکتيکهاي مختلف باز ميشود. البته کارم سختتر ميشود ولي من اين سختي را دوست دارم.
مظلومي در مورد نتايج ضعيف پرسپوليس در شروع ليگ گفت: نبايد پرسپوليس را دست کم بگيريد. هنوز اوايل ليگ است. سپاهان و ذوب آهن هم شروع خوبي نداشتند. هفته گذشته داماش نيز ما را در ورزشگاه آزادي تحت فشار قرار داد. ديگر حضور 80 هزار تماشاگر معنايش پيروزي نيست. مس کرمان هم تيم خوبي است و ميتواند تا ميانههاي جدول خودش را بالا بکشد. اين تيم نفرات و نيمکت خوبي دارد.
مظلومي در مورد تعويض آرش برهاني و اينکه تعويض او به دليل شعار عليه اين بازيکن بود يا نه گفت: ما روي تعويضها برنامه داشتيم. فخرالديني از آن ناحيه نفوذ ميکرد و ما شريفات را آورديم که بيشتر در کنارهها بازي ميکند. آرش گوشاش از اين حرفها پر است. شايد او در شهر خودش با حجب و حياي بيشتري بازي ميکند.
سرمربي استقلال با تشکر از سرپرست باشگاه عنوان کرد: فتحالله زاده جانانه براي تيم کار ميکند و يکي از بهترين مديران است. سخت است با دست خالي تيم را سامان دادن و من از ايشان تشکر ميکنم.
سرمربي سابق مس کرمان در مورد علت افت مس سرچشمه گفت: از کرمان و مردمان خوبش خاطرات خوبي دارم و هيچ وقت اين شهر را فراموش نميکنم. مس سرچشمه نيز تا آخرين لحظه بلاتکليف بود و مشخص نبود که اين تيم منتقل ميشود يا نه. در نهايت وارد مسابقات شد و با شرايطي که اکنون دارد تصور ميکنم کار سختي براي بقا در ليگ برتر داشته باشد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)