طرز تهیه خوراک لوبیای ایتالیایی
بعد از اینکه سوسیس‌ها پخت، ماکارونی پخته شده را داخل لوبیا می ریزیم و پس از چند جوش و جا افتادن لوبیا، غذا را از روی شعله برمی‌داریم...
khorake loobia itali


مواد لازم:
لوبیا چیتی یک و نیم لیوان
ماکارونی صدفی ( یا اشکال دیگر) یک لیوان
سوسیس سه عدد
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


khorake loobia itali 2












طرز تهیه:


لوبیا را قبل از پختن، چند ساعت در آب خیس کرده و آب آن را عوض می‌کنیم. سپس با حرارت ملایم می‌ پزیم.
ماکارونی را با یک قاشق نمک و کمی روغن مایع در آب جوش می‌ریزیم تا بپزد (نباید خیلی نرم شود و مانند اسپاگتی آماده می‌کنیم).
سپس لوبیای پخته شده را با پیاز داغ مخلوط کرده و رب و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.
سوسیس‌ها را حلقه حلقه کرده و داخل لوبیا می‌ریزیم.
بعد از اینکه سوسیس‌ها پخت، ماکارونی پخته شده را داخل لوبیا می ریزیم و پس از چند جوش و جا افتادن لوبیا، غذا را از روی شعله برمی‌داریم.
خوراک لوبیا را می توانید با روغن‌زیتون و آب‌لیمو نوش جان کنید.
منبع : شیندخت