علي فتحاللهزاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از حضور بالاي هواداران تشكر ميكنم. تماشاگران بايد اين گونه به ورزشگاه بيايند و تيم محبوب خود را تشويق كنند.
وي با اشاره به اينكه حدود 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند، خاطرنشان كرد: معمولا هميشه ورزشگاه 10 هزار نفر را كمتر اعلام ميكند و در اين ديدار به جاي 70 هزار هوادار 80 هزار حضور داشتند.
سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: داماش تيم خوبي دارد و در دقايق پاياني فشار زيادي روي دروازه ما آورد. به عابديني براي داشتن چنين تيمي تبريك ميگويم. من از تمام بازيكنانم تشكر ميكنم كه صادقانه تا دقايق پاياني تلاش كردند.
فتحاللهزاده درباره مظلومي يادآور شد: از سرمربي استقلال تشكر ميكنم كه با توجه به اينكه تيم دچار تغييرات زيادي شد، بازيهاي زيبايي انجام ميدهد. مطمئنم در بازيهاي آينده با حضور خسرو حيدري و جاسم كرار تهاجميتر خواهيم شد و بازيهاي بهتري انجام ميدهيم.
وي افزود: از تمام بازيكنان راضي هستم و از نتيجه به دست آمده نيز رضايت دارم. اميدوارم كه به همينگونه در ساير ديدارها نيز ظاهر شويم و در آينده بتوانيم به موفقيت دست يابيم.
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محمد مايليكهن يادآور شد: من ايشان را دوست دارم و يكي از طرفداران او هستم. او نيز خود اين موضوع را ميداند. نميدانم چگونه مايليكهن اين حرفها را زده است! او به يك باشگاه تهمت زده و اميدوارم در اين ماه رمضان به خاطر اين حرف خود استغفار كند. از ايشان بعيد بود كه به اين راحتي چنين حرفهايي را مطرح كند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره قرارداد خسرو حيدري تأكيد كرد: فردا و نهايتاً تا چهارشنبه وضعيت حيدري نهايي خواهد شد و در بازيهاي آينده او را در اختيار خواهيم داشت. من به آينده استقلال خوشبين هستم و با داشتن چنين هواداراني ميتوانيم نتايج بهتري در ديدارهاي آينده كسب كنيم.
وي درباره صحبتهاي پورحيدري با موبايل در نيمكت ذخيره گفت: پورحيدري يك اسطوره است و افتخار ميكنم كه وي را در نيمكت استقلال در اختيار داريم. با پيوستن حسن روشن به عنوان مدير كميته فني كه جانشين حجازي شد جمع استقلاليها كامل شد. در اصل استقلال مال اين افراد است و ما در اين باشگاه خدمت ميكنيم.
او در پاسخ به اين سؤال كه پورحيدري با چه كسي صحبت ميكرد، عنوان كرد: نميدانم وي با چه شخصي صحبت ميكرد من در نيمكت نبودم و اطلاعي از اين موضوع ندارم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)