گه بگم برات می میرم
اگه بگم نمی تونم فراموشت کنم
اگه بگم دوست دارم
اگه بگم از جلوی چشمام یه لحظه کنار نمی ری
اگه بگم نفسم به نفست بستس
برام پفک می خری؟
الهی قربون چشات برم که دنبال اس ام اس میگرده
اصفهانی رو میخوان زجر بدند، میبندنش به تیر برق و بهش میگین: کوچه اونطرفی شام میدند
لره تلویزیون میخره بعد کنترلشو پس میاره به صاحب مغازه میگه بیاداداش اش این ماشین حساب توش بود ما حرومی بهمون نمیاد
سلام من مامور گاز هستم میخواستم بیینیم
اجازه میدی یه گاز از لپات بگیرم؟
جديدترين جمله عاشقانه : انرژي هسته اي من تویی
بسیجی موبایلشو میزاره رو پیغام گیر می گه لطفا پس از شنیدن دعا ی کمیل پیغام خود را بگذا رید
بسيجيه عاشق يه دختر ميشه شماره تلفن مسجد رو بهش مي ده
تركه قرص اكس ميخوره ميره نماز بخونه
اخر نماز كه ميشه ميگه:
اسلام و عليكم و رحمة و الله و بركاتو تو تو خودت قند نباتي شكلاتي ابنباتي
نگريستم به گريستنت، گريستم به نگريستنت، گريستم و تو نگريستي، نگريستم و تو گريستي، گريستم تا نگريستي! مخت چت كرد يا بازم بگم؟
امروز روزجهاني مزخرفترين دوست دنياست، تو هم مثل من اين اساماس رو به مزخرفترين دوستت بفرست
به رشتيه مي گن جون زن و بچت رو قسم بخور مي گه به جون رشت و حومه
درپي يك نظرسنجي درمورد برداشت مردم از سريال اغماء، برداشت عامه مردم از اين سريال اين بوده كه تنها شيطان است كه ميتواند سر مخابرات كلاه بگذارد
پليس بين الملل اعلام کرد: نشان مخصوص حاکم بزرگ ميتي کومان توسط قزوينيان به سرقت رفته مراقب باشيد احترام نگزاريد
آرزوی جوجه تیغی: بغلش کنن.
آرزوی پاندا: عکس رنگی بندازه
آرزوی گوسفند: رو صندلی جلو وانت بشینه
به يارو ميگن از اينکه همسرت را عزيزم خطاب ميکني چه احساسي داري ؟؟ ميگه احساس گناه !!!!!!!!! ميگن چرا ؟ ميگه آخه اسمش يادم نيست...
روزي تو را ز مستي تشبيه به ماه کردم . . لامپ 100 هم نبودي من اشتباه کردم ...
به لره ميگن "تور" را تعريف كن؟ ميگه: تور مجموعه سوراخهايي هستند كه با طناب به هم وصل شدهاند
تركه ميره خواستگاري پدر ومادر دختره ميگند دختر ما داره درس ميخونه ميگه باشه ميرم دو ساعت دیگه مي آيم ...
جدید ترین جمله عاشقانه : بنزین نگاهت رو برای قلبم سهمیه بندی نکن ...
خيلي بيكاري ببينم تو درس نداري ، كاروزندگي نداري ،خواب و خوراك نداري ؟... كه 24 ساعت تويه قلب مني ؟
تست ادبيات:در جمله( آرش بي تو سردمه)نقش آرش چيست؟(1)فعل (2)پتو (3) شوفاژ (4)بخار
در پي استقبال فراوان از سيم کارت ايرانسل ، سيم کارت ايران وبا ، ايران ايدر ، ايران کزاز ، ايران سرماخوردگي و ... نيز ارائه مي شود
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)