109627 مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تمام سعی‌ام را می‌کنم تا از اولین دیدار در خدمت پرسپولیس و هوادارانش باشم و بتوانم از خجالت آنها در بیایم.

برنا: روز گذشته مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران بعد از بازگشت تیم ملی از مالدیو، نخستین تمرین خود را با سرخپوشان انجام داد.

مهرداد اولادی که هنوز آسیب دیدگی اش به طور کامل برطرف نشده، امیدوار است به بازی با تیم سابقش در لیگ برتر برسد.

اولادی درباره آخرین وضعیت خودش و پرسپولیس با خبرنگار ورزشی برنا صحبت کرده است که متن آن را در ذیل می خوانید:

*بالاخره تمرینات خود را با پرسپولیس آغاز کردی؛ در این‌باره چه نظری داری؟
-قبل از حضورم در اردوی تیم ملی نتوانسته بودم در تمرینات پرسپولیس حضوری مداوم داشته باشم، اما با این حال خوشحالم که می توانم با سایر همبازیانم تمرین کنم و امیدوارم هرچه زودتر با سایر نفرات هماهنگ شوم. پرسپولیس در اردوی ترکیه تمرینات خود را دنبال کرده بود و چند نفری هم که در تیم ملی حضور داشتند، تلاش می کنند تا خودشان را با سایر نفرات وفق بدهند تا از این بابت مشکلی ایجاد نشود.

*مصدومیتت برطرف شده است؟
-بعد از بازی دوستانه ایران مقابل ماداگاسکار بود که از ناحیه کتف دچار آسیب دیدگی شدم و هنوز صددرصد بهبود پیدا نکرده‌ام، اما تلاش می‌کنم در بازی اول پرسپولیس برای تیم محبوبم به میدان بروم. همین که کتفم دچار پارگی و یا شکستگی نشده است جای شکر دارد و پزشکان تیم ملی هم گفته بودند که مشکلم به زودی برطرف می‌شود. در تمرینات شرکت می کنم، اما درد کتفم کمی مرا اذیت می‌کند.

*به بازی با ملوان انزلی می‌رسی؟
-تمام سعی‌ام را می کنم تا از اولین دیدار در خدمت پرسپولیس و هوادارانش باشم و بتوانم از خجالت آنها در بیایم. در این فرصت باقی مانده زیر نظر دکتر تیم کار می کنم و اگر قسمت شد جلوی ملوان بازی خواهم کرد.

*از تیم سابقت چقدر شناخت داری؟
-دوران خدمت سربازی ام را در ملوان گذراندم و روزهای خوبی داشتم. با این تیم نایب قهرمان جام حذفی شدم و در لیگ برتر هم عملکرد مناسبی ارائه دادیم. بعضی از بازیکنان از این تیم جدا شدند و نفراتی هم آمدند، اما شناخت چندانی از آنها ندارم و برایشان آرزوی موفقیت می کنم.

*اگر بازی کنی قول گلزنی می‌دهی؟
-خیلی دوست دارم مقابل ملوان بازی کنم و می خواهم از همان ابتدای لیگ استارت گلزنی هایم را بزنم و تمام سعی ام بر این است تا دروازه ملوان را باز کنم.

*برنامه‌ای هم برای خوشحالی بعد از گلت در ذهن داری؟
-سال گذشته در تهران و انزلی دروازه پرسپولیس را باز کردم و همه دیدند که بعد از گلم هیچ واکنشی نشان ندادم. برای طرفداران ملوان احترام خاصی قائل هستم و اگر به این تیم گل بزنم، خوشحالی نخواهم کرد چون ملوان و هوادارانش بخشی از زندگی ورزشی‌ام را تشکیل می‌دهند.

*غیبت بازیکنان ملی‌پوش در اردوی ترکیه سبب نمی‌شود کمی از نظر هماهنگی بین نفرات مشکلی پیش بیاید؟
-از پرسپولیس نفراتی نظیر علی کریمی، محمد نصرتی، مازیار زارع، علیرضا حقیقی، هادی نوروزی و خودم در تیم ملی حضور داشتیم و باید برای سربلندی کشورمان تلاش می کردیم. در هر صورت تمرینات خودمان را با پرسپولیس آغاز کرده ایم و باید هرچه زودتر به آن هماهنگی مورد نظر دست پیدا کنیم.

*نفرات جذب شده را چگونه ارزیابی می‌کنی؟
-اسکلت تیمی پرسپولیس حفظ شده و نفرات خوبی هم به این تیم آمده اند. در مجموع فکر می کنم تیم یکدستی داریم و می توانیم به خواسته های هواداران پاسخ بدهیم.

*جواد کاظمیان هم به پرسپولیس اضافه شد؛ حضور مهاجمان زیاد در پرسپولیس کار را برای تو سخت نمی‌کند؟
-کاظمیان دوست خوبم است و خوشحالم که دوباره پیراهن پرسپولیس را بر تن می کند. مهاجمانی نظیر غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و وحید هاشمیان هم حضور دارند و با توجه به اینکه در سه تورنمنت باید بجنگیم، مشکلی ایجاد نمی شود و رقابت دوستانه ای با سایر نفرات خواهم داشت. ترافیک مهاجمان در پرسپولیس نگران کننده نیست و هر کسی آماده تر باشد برای پرسپولیس بازی خواهد کرد.

*درباره انتقادات کارشناسان و طرفداران فوتبال از تیم ملی ایران بعد از بازی با مالدیو چه صحبتی داری؟
-ما اردوی خود را در اتریش برپا کرده بودیم و در تهران هم با ماداگاسکار بازی دوستانه انجام دادیم. دیدارهای تدارکاتی زیادی نداشتیم و کارشناسان و هوادارن باید کمی صبور باشند تا تیم ملی به شرایط بهتری دست پیدا کند. بعد از عبور از مالدیو کارمان تازه شروع شده و در مراحل آینده مسابقات باید بهترین نتایج را بگیریم و فوتبالدوستان را خوشحال کنیم.