previos page menu page next page

صحيفه نور ج 16 صفحه 162

تاريخ 8/3/61

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى ستاد بسيج اقتصادى‏

ايران امروز به عنوان يك ايران بزرگ و نيرومند مطرح است

بسم الله الرحمن الرحيم‏

كسانى كه سنشان اقتضا مى‏كند و زمان‏هاى گذشته را به ياد دارند، مى‏دانند كه چگونه جنگ شد و به كشور ما وارد شدند و عواقب جنگ چه بود و چه چيزهائى را به دنبال داشت.

در جنگ دوم جهانى ما هيچ قدرتى نداشتيم و ديگران به كشور ما وارد شدند و من به ياد دارم كه بر ملت چه گذشت. من باب نمونه، در آن موقع وسائل اوليه زندگى پيدا نمى‏شد و اگر هم بود فاسد بود. شما اگر زندگى امروز مردم را نسبت به گذشته مقايسه كنيد خواهيد فهميد كه بر خلاف گذشته امروز نايابى نيست بلكه گرانى است.

مهم اين است كه امروز همه، همه چيز را بر روى ما بسته‏اند و اين خود، نعمتى براى ما بوده است. وقتى همه درها بسته شد و فكرها باز، مى‏بينيد كه فعاليت‏ها آغاز شد و همه جا كانون فعاليت است. مردم همچنان در كنار دولت ايستاده‏اند و هيچ گاه دولت را تنها نگذاشته‏اند و مى‏بينيد قريب دو سال است كه جنگ را به خوبى به پيش مى‏برند. فتح خرمشهر يك مساله عادى نبود. اينكه پانزده الى بيست هزار نفر به صف، براى اسارت بيايند و تسليم شوند، مساله عادى نيست، بلكه مافوق طبيعت است. ايران امروز به عنوان يك ايران بزرگ و نيرومند مطرح است و در همه جا بر سر زبان‏هاست، صدام مى‏گويد ما پيروزمندانه عقب‏نشينى كرديم!! قصه نادر را شنيده‏ايد كه وقتى شكست خورد و به سردارها گفت بنويسيد ما شكست خورديم. ميرزا مهدى خان نوشت چشم زخمى به ارتش ما وارد آمد. وقتى كه نوشته را به دست نادر دادند، آن را پرت كرد آن طرف و گفت بنويس با ما چه كردند. او اين قدرت را داشت كه بگويد ما شكست خورديم. اينها اگر قدرت جبران داشتند به شكست خود اعتراف مى‏كردند ولى شكست آنها هميشگى و تا ابد است.

از طرفى آمريكا تشر مى‏زند كه ما منافع داريم. بلى، شما منافع داريد ولى ما از دستتان گرفته‏ايم. شما از آن طرف دنيا مى‏خواهيد دخالت كنيد. مگر دخالت چگونه است؟ دخالت شما اين است كه صدام و منافقين را فرستاده‏ايد. معناى دخالت اين نيست كه ريگان خودش بيايد. شما آقايان قدر اين ملت را بدانيد و كوشش كنيد رضايت آنها را كه با ما و شما همراهى كردند حاصل كنيد. من از شما كه مشغول خدمت به اسلام و مسلمين هستيد تشكر مى‏كنم و اميدوارم در كارتان موفق باشيد.

previos page menu page next page