previos page menu page next page
صحيفه نور ج 16 صفحه 162
تاريخ 8/3/61
بيانات امام خمينى در جمع اعضاى ستاد بسيج اقتصادى
ايران امروز به عنوان يك ايران بزرگ و نيرومند مطرح است
بسم الله الرحمن الرحيم
كسانى كه سنشان اقتضا مىكند و زمانهاى گذشته را به ياد دارند، مىدانند كه چگونه جنگ شد و به كشور ما وارد شدند و عواقب جنگ چه بود و چه چيزهائى را به دنبال داشت.
در جنگ دوم جهانى ما هيچ قدرتى نداشتيم و ديگران به كشور ما وارد شدند و من به ياد دارم كه بر ملت چه گذشت. من باب نمونه، در آن موقع وسائل اوليه زندگى پيدا نمىشد و اگر هم بود فاسد بود. شما اگر زندگى امروز مردم را نسبت به گذشته مقايسه كنيد خواهيد فهميد كه بر خلاف گذشته امروز نايابى نيست بلكه گرانى است.
مهم اين است كه امروز همه، همه چيز را بر روى ما بستهاند و اين خود، نعمتى براى ما بوده است. وقتى همه درها بسته شد و فكرها باز، مىبينيد كه فعاليتها آغاز شد و همه جا كانون فعاليت است. مردم همچنان در كنار دولت ايستادهاند و هيچ گاه دولت را تنها نگذاشتهاند و مىبينيد قريب دو سال است كه جنگ را به خوبى به پيش مىبرند. فتح خرمشهر يك مساله عادى نبود. اينكه پانزده الى بيست هزار نفر به صف، براى اسارت بيايند و تسليم شوند، مساله عادى نيست، بلكه مافوق طبيعت است. ايران امروز به عنوان يك ايران بزرگ و نيرومند مطرح است و در همه جا بر سر زبانهاست، صدام مىگويد ما پيروزمندانه عقبنشينى كرديم!! قصه نادر را شنيدهايد كه وقتى شكست خورد و به سردارها گفت بنويسيد ما شكست خورديم. ميرزا مهدى خان نوشت چشم زخمى به ارتش ما وارد آمد. وقتى كه نوشته را به دست نادر دادند، آن را پرت كرد آن طرف و گفت بنويس با ما چه كردند. او اين قدرت را داشت كه بگويد ما شكست خورديم. اينها اگر قدرت جبران داشتند به شكست خود اعتراف مىكردند ولى شكست آنها هميشگى و تا ابد است.
از طرفى آمريكا تشر مىزند كه ما منافع داريم. بلى، شما منافع داريد ولى ما از دستتان گرفتهايم. شما از آن طرف دنيا مىخواهيد دخالت كنيد. مگر دخالت چگونه است؟ دخالت شما اين است كه صدام و منافقين را فرستادهايد. معناى دخالت اين نيست كه ريگان خودش بيايد. شما آقايان قدر اين ملت را بدانيد و كوشش كنيد رضايت آنها را كه با ما و شما همراهى كردند حاصل كنيد. من از شما كه مشغول خدمت به اسلام و مسلمين هستيد تشكر مىكنم و اميدوارم در كارتان موفق باشيد.
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)