16672 541

مواد لازم :

  • قارچ: يك كيلو

  • فلفل قرمز تند: يك‌چهارم تا يك‌دوم قاشق مرباخوري

  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري

  • سير له شده: 2 حبه

  • روغن زيتون: 2 قاشق مرباخوري

  • ريحان تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري



روش تهیه :

كباب‌پز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچ‌ها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد. فلفل قرمز، نمك و سير را مخلوط كنيد و يكدست روي قارچ‌ها بپاشيد. روغن زيتون را هم بريزيد و با شعله بالاي فر يا در كباب‌پز با فاصله 8 تا 10 سانت از شعله بين 8 تا 10 دقيقه كباب‌شان كنيد تا نرم شوند. ريحان را روي آن بپاشيد و فورا سرو كنيد. (براي4 نفر)