previos page menu page next page

صحيفه نور ج 11 صفحه 265

تاريخ: 22/11/58

پيام امام خمينى به مناسبت سالروز پيروزى انقلاب اسلامى‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

سالروز پيروزى انقلاب عظيم ايران را به مستضعفين جهان و مسلمانان عموماً و ملت شريف و شجاع ايران تبريك عرض مى‏كنم. در چنين روز فرخنده‏اى حق بر باطل و جنود رحمانى بر اولياء شيطان و حزب‏الله بر طاغوت و طاغوتيان غلبه نمود و حكومت عدل اسلامى مستقر گرديد و دست انتقام حق از آستين ملت رزمنده ايران بيرون آمد و نصرت اعجازآميز اسلام بر كفر تحقق يافت. در چنين روز مسعودى همبستگى قشرهاى ملت دلير روزافزون و ارتش و ساير قواى انتظامى وفادارى خود را به اسلام و ايران نشان دادند و ميهن خود را از شر طاغوت‏هاى زمان كه در راس آنان دولت آمريكاست رهائى بخشيدند.

درود بر چنين ملت زنده و هوشيار و آفرين بر قواى انتظامى و سپاه پاسداران انقلاب اسلامى. جاويد باد پرچم پرافتخار الله اكبر كه رمز پيروزى معجزه آساى ملت بزرگ ايران است. پيروزى عظيمى كه در ظرف يك سال فقط يك سال دفتر سياه جباران را به هم پيچيد و اساس جمهورى اسلامى را برقرار نمود. آنچه در انقلابات غير اسلامى در سال‏هاى طولانى حاصل نشد در سايه اسلام براى ملت عزيز ما در ظرف يك سال تحقق يافت و آنچه در انقلاب‏ها با كشتار ميليونى و زندان ميليون‏ها به ثمر رسيد در انقلاب ما با كمترين ضايعه و بزرگترين دستاورد حاصل شد. ما گر چه شهداى گرانمايه و جوانان برومندى را از دست داديم و برادران و خواهران معلول و ناقص‏العضو به جاى گذاشتيم، شهدائى كه نور انقلابمان و خواهران و برادران معلولى كه سرمايه انقلاب اسلامى ما هستند و از احترام خاصى در ميان ملت قدرشناس ما برخوردارند ولى در عوض ملتى بزرگ را نجات داديم و چنگال گرگان آدمخوار، وحشيان به صورت آدمى را از شريان حيات امتى عظيم‏الشان قطع كرديم و با خواست خداوند و اراده مصمم ملت عزيز تا ابد صحنه ميهن اسلامى خود را از لوث وجود جنايتكاران بى‏فرهنگ و خيانتكاران غارتگر پاك و در تحت لواى پربركت الله اكبر براى هم ميهنان خود آزادى و استقلال را تأمين نموديم.

من بارها گفته‏ام و هم اكنون اعلام مى‏كنم كه ايران بايد تا قطع تمام وابستگى‏هاى سياسى، نظامى، اقتصادى و فرهنگى خود از آمريكا به مبارزات قاطع خود عليه اين جهانخوار بيرحم ادامه دهد و بعد در صورتى كه ملت بيدار و شريف ما اجازه دهد، ارتباط بسيار عادى خود را در حد ساير

صحيفه نور ج 11 صفحه 266

كشورها با آمريكا برقرار مى‏كنند. من بارها گفته‏ام و در اين روز بزرگ مى‏گويم تا قطع تمام وابستگى‏ها به تمام ابرقدرت‏هاى شرق و غرب، مبارزات آشتى ناپذيرانه ملت ما عليه مستكبرين ادامه دارد. همه مى‏دانيم كه جهان اسلام در انتظار به ثمر رسيدن كامل انقلاب ماست، ما از تمام كشورهاى زير سلطه براى به دست آوردن آزادى و استقلال كاملاً پشتيبانى مى‏نمائيم و به آنان صريحاً مى‏گوييم كه حق گرفتنى است، قيام كنيد و ابرقدرت‏ها را از صحنه تاريخ و روزگار براندازيد. من بارها گفته‏ام و هم اكنون هشدار مى‏دهم كه اگر شرق ستم كشيده و آفريقا به خودشان متكى نباشند، تا ابد گرفتارند. بيائيد روى پاى خودتان بايستيد و بر غرب بتازيد و آنان را از ميدان بدر كنيد. من از گوشه بيمارستان به آفريقا و شرق و زير سلطه و تمام كشورهاى تحت ستم اخطار مى‏كنم كه متحد شويد و دست آمريكاى جنايتكار را از سرزمين‏هاى خود قطع كنيد. دست آمريكا و ساير ابرقدرت‏ها تا مرفق به خون جوانان ما و ساير مردم مظلوم و رزمنده جهان فرو رفته است. ما تا آخرين قطره خون خويش با آنان شديداً مى‏جنگيم، چرا كه مرد جنگيم. ما انقلابمان را به تمام جهان صادر مى‏كنيم چرا كه انقلاب ما اسلامى است و تا بانگ لااله الاالله و محمد رسول الله بر تمام جهان طنين نيفكند مبارزه هست و تا مبارز در هر كجاى جهان عليه مستكبرين هست ما هستيم. ما از مردم بى‏پناه لبنان و فلسطين در مقابل اسرائيل دفاع مى‏كنيم.

اسرائيل اين جرثومه فساد هميشه پايگاه آمريكا بوده است. من در طول نزديك به بيست سال خطر اسرائيل را گوشزد نموده‏ام بايد همه بپا خيزيم و اسرائيل را نابود كنيم و ملت قهرمان فلسطين را جايگزين آن گردانيم. ما از ملت مسلمان و دلير افغانستان كاملاً پشتيبانى مى‏كنيم. ملتى كه عليه تجاوزگران به مبارزه برخاسته بدانند كه خدا با آنان است هر چه بيشتر صفوف خودشان را فشرده‏تر كنند و با ايمان راسخ بجنگند تا پيروز شوند و بدانند كه پيروزى نزديك است.

ملت عزيز ايران! شما شرق تجاوزگر و غرب جنايتكار را به وحشت انداخته‏ايد هيچ گاه با هيچ قدرتى سازش نكنيد كه يقين دارم نمى‏كنيد و هر كس در هر مقام كه خيال سازش با شرق و غرب را داشت بى‏محابا و بدون هيچ ملاحظه‏اى او را از صفحه روزگار براندازيد كه سازش با شرق و غرب خودباختگى است و خيانت به اسلام و مسلمين است. امروز روز شهادت و خون است و ما هر روز انتظار همه گونه توطئه را در سراسر ايران داريم ولى مكتب اسلام عزيزمان دستور مى‏دهد تا دست از آزادى خواهى و استقلال طلبى برنداريم و ما نيز برنخواهيم داشت. اينجانب مع‏الاسف به واسطه منع پزشكان نتوانستيم در جشن ملت غيور و ارتش اسلامى شركت كنم ولى دلم با ملت شريف، ارتش اسلامى ملى و سپاه پاسداران است و دعاى ناچيزم بدرقه آنان و تا رمقى دارم چون خادمى فداكار در خدمت همه هستم و از خداوند متعال عظمت اسلام و رفاه جامعه مسلمين را خواستارم.

والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته‏

روح الله الموسوى الخمينى

previos page menu page next page