previos page menu page next page

صحيفه نور ج 11 صفحه 225

تاريخ: 18/10/58

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از مردم اروميه‏

امروز اسلام گرفتار نقشه‏هاى شوم ابرقدرت‏هاست‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

سلام بر شما برادران خواهران آذربايجان. درود بر شما مردم غيرتمند آذربايجان غربى و سلام بر اهالى اروميه. شما زحمت كشيديد و از راه دور در اين هواى سرد آمديد به قم و در اين منزل محقر با من روبرو بشويد و مطالب خودتان را بفرمائيد و من هم بعض كلمات را عرض كنم.

برادرهاى من! امروز روزى است كه اسلام گرفتار ابرقدرت‏هاست و براى اسلام عزيز و ميهن شما نقشه‏هاى شوم كشيده‏اند. امروز روزى است كه اسلام محتاج به همه قشرهاى ملت و شما مردم غيرتمند است. اسلام عزيز براى ما و همه اقشار حق دارد و منت دارد و ما بايد از عهده حق اسلام و كشور اسلامى‏مان بيرون بيائيم. ما قدم‏هاى كوچكى برداشته‏ايم و قدم‏هاى بزرگى مانده است كه بايد برداريم. در اين قدم‏هاى كوچك مواجه با مخالفت‏هائى از طرف بازماندگان رژيم سابق و الهام گيرندگان از اجانب شديم و در اين قدم‏هاى بعد هم خواهيم شد و الان مبتلا هستيم و بايد با همت ملت بزرگ ايران و با همت شما آذربايجانى‏هاى عزيز، اين گرفتارى‏ها رفع بشود. الان مملكت ما احتياج به آرامش دارد، احتياج به اين دارد كه يك آرامش سرتاسرى پيدا بشود تا رئيس جمهور و مجلس شورا با هم تعيين بشود و بعد برويم سراغ فروع قضيه و ساختن يك ايران نوين. اسكلت اسلام، الان باز در اين رژيم مستقر نشده است، بايد اين اسكلت مستقر بشود تا بعد دنبال آشفتگى‏ها برويم. اين آشوب‏ها كه ملاحظه مى‏كنيد در اطراف ايران هست، اينها توطئه‏هائى است براى اينكه نگذارند مملكت ما يك استقرار پيدا بكند.

اسلام امانتى است كه الان به دست ما رسيده‏

برادران من! در فكر اسلام باشيد. اسلام امانتى است كه الان به دست ما رسيده، اسلام خون‏ها ديده است و جنايت‏ها بر اسلام و بر پيكر اسلام واقع شده است تا به دست ما رسيده است و ما بايد آن را حفظ كنيم. بايد نگذاريم كه اسلام عزيز در خارج به دست اشخاصى كه غرضمند هستند و مى‏خواهند اسلام را طور ديگر عرضه كنند و وانمود كنند، بايد همه ما به هم طورى عمل كنيم كه نقشه‏هاى آنها خنثى شود. بايد از اين اختلافاتى كه هست و ايجاد مى‏كنند و در هر جا، هر گوشه‏اى از

صحيفه نور ج 11 صفحه 226

اين مملكت مشغول ايجاد اختلاف هستند، بايد خود ملت جلوگيرى كند و نگذارد اين توطئه‏ها ثمر پيدا كند. لازم است همه شما برادرهاى عزيز در هر جا كه هستيد و با هر شغلى كه هستيد، همان انقلاب اولى و شور انقلابى اولى را كه داشتند حفظ كنيد. امروز احتياج به آن شور انقلابى از ديروز بيشتر است. ما به منزل نرسيده‏ايم و در بين منزل و در گردنه‏هاى اين منزل طولانى، دزدهائى هستند كه مى‏خواهند ما را نگذارند به منزل برسيم. بايد به دست شما جوان‏هاى غيور و همه قشرهاى ملت توطئه‏ها شكسته شود. بايد بعد از اينكه اين گردنه‏ها را طى كرديم و انشاءالله رئيس جمهور را تعيين كرديم و انشاءالله مجلس شورا را تاسيس كرديم، همه با هم اين كشور را بسازيم كارگر، كاسب، تاجر، ادارى، فرهنگى، وزارتخانه‏ها، تمام قشرهائى كه در اين كشور به هر صورت زندگى مى‏كنند، بايد همت كنند و مملكت خودشان را خودشان بسازند، منتظر نباشيد كه از دولت، فقط از دولت شروع بشود، همه شروع كنيد، مملكت مال خود شماست، مثل سابق نيست كه شما همه منافعتان به دست ديگران به خارج مى‏رفت و همه مخازنتان با دست خائنان به خارج از مملكت‏تان صادر مى‏شد. امروز كشور مال شماست و شما بايد سرنوشت خودتان را به دست بگيريد و الان از اختلافات احتراز و بعد هم با هم، همه با همت والا براى خدا و براى رضاى ولى امر سلام‏الله عليه همه با هم دست برادرى داده و اين كشورى كه خرابه شده و به دست ما دادند و خودمان تعمير كنيم. من باز از شما برادرها و خواهرهاى آذربايجانى تشكر مى‏كنم و اميدوارم كه همه‏تان با سلامت و سعادت به مقصد عالى انسانى و اسلامى برسيد.

والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته‏

previos page menu page next page