بچه ها من تازه یکماه اینجا عضو شدم و هنوز خیلی از شما دوستای اینجا را نمیشناسم
روزهای اول اومدن به اینجا با اتفاقات عجیبی همراه شد و عده ای نمیدانم چرا باهام درگیری پیدا کردن و من احساس کردم جو اینجا یک جو سنگین و مردانه هست ولی با خودم گفتم همانطوری که تو تمام زندگیم گفتم
میتونم
اینجا هم میتونم وایستم و خیلی چیزها را باید نشان بدم .
روزهای یکماهی که اینجا بودم خیلی خاطره انگیز بود ولی برای اینکه انجمن های خالی را پر کنم کمتر وقت حرف زدن و آشنا شدن با قدیمیهای اینجا را داشتم .
دوست دارم اگه بقیه ناراحت نمیشن بیاین با هم حرف بزنیم .
از روزهای ورود خودتان به اینجا بگید .
دلیل ورود و دلیل ماندگاری اینجا چی بود ؟ چه دوستایی اینجا بودن که الان رفتن ؟
واقعا چرا تو این همه انجمن بزرگ و کوچک تو اینترنت ایران اینجا را برای فعالیت انتخاب کردید ؟ برخی از شما واقعا تعصب عجیبی روی اینجا دارید و من کمتر جایی را دیدم که مدیرهاش تا این اندازه به انجمن وفادار باشند و راستش تنها جایی هست که دیدم بقیه تصمیم میگرند و ادمین سایت هم به حرف اونها گوش میده و برام خیلی جالبه بدانم چرا اینقدر روی اینجا تعصب دارید ؟ چه شناختی از همکارن خودتان تو انجمن دارید و بهتر نیست از خصوصیات خودتان بگید تا هم همکاران و هم کاربرها با اخلاقیات و خصوصیات شما اشنا بشن ؟
اول از همه از مدیرا و بزرگترهای سایت میخوام تا تو این تاپیک شرکت کنند و از ادمین میخوام تو تاپیک عمومی علت ورودش به دنیای پردردسر اینترنت را بگه ؟ چه مشکلاتی داشته ؟ چه مشکلاتی داره ؟ چه اهدافی داره ؟
بقیه بزرگترها و کاربرها هم شرکت کنند تا معلوم بشه چه چیزهایی باعث جذب و ماندگاری اونها و سایر کسایی که میاند شده ؟
بیاین یک انجمن نمونه بسازیم و این تنها وقتی میشه که ضعفها و نقاط قوت خودمان را بشناسیم
از همه شما میخوام شرمنده کنید و شرکت کنید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)