بعضی از مردم این عقیده غلط را دارند که مثل مصرف آنتی بیوتیک که فقط در مدت زمانی کوتاهی مصرف میشود و بیماری عفونی را درمان می کند، مصرف داروهای فشارخون هم کوتاه مدت است و بعد از مدتی همه چیز فراموش میشود.
این فکر غلط می تواند بسیار خطرناک باشد، زیرا اگر شما مصرف داروهای ضدفشارخون را قطع کنید، خطر ابتلای به سکته قلبی و سکته مغزی شدیداً افزایش می یابد. به غیر از موارد استثنایی، مصرف داروهای ضدفشارخون باید تا آخر عمر باقی بماند.
همچنان که سن شما افزایش می یابد، خطر ابتلاء به سکته مغزی هم در شما افزایش می یابد، بنابراین از مصرف داروهای ضدفشارخون می توانید استفاده زیادی را ببرید.
اگر شما دست از خوردن داروی ضدفشارخون بردارید و فشارخونتان همچنان پایی باقی بماند، این سوال مطرح میشود که آیا اصلاً از اول فشارخون شما واقعاً بالا بوده یا اینکه طی یکی دو باری که فشارخونتان را گرفته اید به طور تصادفی دارای فشارخون بالا بودید و اشتباهاً درمان ضدفشارخون را شروع نموده اید.
در واقع، احتمال اینکه شخصی که واقعاً دچار فشارخون حقیقی است، اگر مصرف داروی ضدفشارخون خود را قطع نماید، فشارش پایین باقی بماند، بسیار کم است.
با اینحال، اگر فشارخون شما در ابتدا به طور خفیفی بالا بود و شما هم برای پایین آوردن آن نیاز به مصرف فقط یک قرص در روز داشته اید، در صورتی که رژیم کم نمک را انتخاب نموده و وزنتان را هم پایین آورید، ممکن است طوری شود که نیاز به مصرف داروی ضدفشارخون نداشته باشید.
اگر پزشک شما با قطع داروی تان موافق بود، شما نیاز خواهید داشت که در ابتدا هر ماه یکبار و بعد از مدتی هر ۳ ماه یکبار فشارخونتان را اندازه گیری نمایید زیرا احتمال این وجود دارد که دوباره فشارخونتان بالا رفته و نیاز به مصرف دارو داشته باشید.
افرادی که از دو داروی فشارخون برای پایین آوردن فشار خونشان استفاده می کنند، احتمال بسیار کمی وجود دارد که بتوانند با قطع دارویشان، همچنان دارای فشارخون پایین باشند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)