بارسلونا؛ كلاس درس دائمي سرآلكس فرگوسن
يك روزنامه چاپ بريتانيا نوشت سرمربي سالخورده و پرافتخار منچستريونايتد از كسب علم در حيطه كار خود غافل نميماند.
به نقل از روزنامه ايريش تايمز، در شرايطي كه تصور ميرود سرآلكس فرگوسن درآستانه 70 سالگي، مجبور به ترك فوتبال و اعلام بازنشستگي كند؛ اما وي در كار خويش خستگي را نميشناسد و همچنان با كسب آموزههاي جديد، در تكاپوي فراگيري نكات تازهاي است.
اين گزارش حاكي است، مربي اسكاتلندي ربع قرن اخير يونايتديها، پس از آنكه در بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پايان بهار سال جاري مغلوب بارسلونا اسپانيا شد، يكي از دستيارانش را براي اين منظور بكار گمارده است.
اين همكار وظيفه دارد با اقامت در شهر بارسلونا، تمام حركات و رفتار كاتالانها را زير نظر بگيرد و در اين مورد گزارشهاي هفتگي به پيرمرد پرانرژي و با انگيزه اولدترافورد ارائه كند.
در عين حال نكات علمي كه پپ گوارديولا، سرمربي آبيوآناريپوشان براي تيمش به مورد اجرا ميگذارد را به فرگوسن بصورت مكتوب و مصور ارائه كرده تا حتي اين مقام كه به زعم بسياري از كارشناسان، بزرگترين مربي فوتبال دو، سه دهه اخير بوده از يادگيري نكات جديد غافل نماند.
به گزارش فارس در شرايطي كه جايگاه مربي پرآوازهاي همچون فرگوسن براي اهالي فوتبال دنيا عيان است و مربيان جهان به او به ديده يك منبع و ماخذ بزرگ ورزشي مينگرند، وي در پي كشف تازههاي فوتبالي است. حال آنكه برخي مربيان ايراني با توجه به اظهارات و رفتار خود در طول سال چندان كه بايد نسبت به موضوع بازآموزي دادهها و آگاهيها توجه كافي از خود نشان نميدهند تا چرخه علمي اين ورزش محبوب كشور همچون سالهاي اخير روند ايستايي به خود گيرد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)