ایسنا: سرهنگ اسماعيل نوري گفت: از زمان آغاز طرح سالمسازي دريا يعني خردادماه سال جاري تا كنون، 31 تن شامل 29 مرد و دو زن در آبهاي استان مازندران غرق شدهاند كه هيچ يك از اين افراد در محدوده طرح دريا نبودند.
وي با اشاره به نوار ساحلي 338 كيلومتري استان مازندران خاطرنشان كرد: طرح دريا در حدود 110 نقطه از پهنه ساحلي استان به اجرا درآمد كه از اين ميان در 50 نقطه ايستگاه ثابت و سيار پليس مستقر است و در ساير نقاط هم نيروهاي پليس حضور دارد.
نوري با اعلام شناسايي 169 نقطه پرخطر در سواحل مازندران به ايسنا گفت: پس از شناسايي اين نقاط اقدام به مسدودكردن راههاي منتهي به سواحل پرخطر كرديم اما نيروهاي پليس در اين مناطق نيز حضور دارند.
رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي مازندران در خصوص برپايي چادرهاي مسافرتي در كنار سواحل دريا اظهار داشت: نصب چادر تا فاصله 50 متري ساحل و در نقاط مشخصشده بلامانع است ولي از برپايي چادرهاي مسافرتي در ساير نقاط به دليل خطرهاي احتمالي جلوگيري ميشود.
نوري درباره ساماندهي غرفهها و واحدهاي صنفي حاشيه سواحل گفت: نيروي انتظامي با كليه واحدهاي صنفي فاقد مجوز، متخلف و ناهنجار كه نسبت به ايجاد آلودگي صوتي، گران فروشي و... اقدام ميكنند به استناد مواد 27 و 28 قانون نظارت بر اماكن عمومي برخورد خواهد كرد.
وي در پايان درباره اقدامات صورت گرفته در ستاد تسهيلات سفر استان مازندران به ايسنا گفت: در ابتداي اجراي طرح 9 جلسه هماهنگي پيرامون طرح سالمسازي دريا با كليه اعضا در محل استانداري با هدف بررسي مشكلات و كاستيهاي سنوات قبل برگزار شد كه به موجب آن استانداري متولي طرح دريا در استان و مقرر شد حقوق ناجيان غريق بطور كامل پرداخت شود و روزانه حدود 2 هزار نيروي پليس در طرح دريا خدمترساني كنند كه اين امر محقق شده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)