رسانههاي رسمي انگلستان اعلام كردند كه شكم يك زن جوان پس از عمل جراحي برداشت چربي منفجر شد، اما او زنده ماند.
اين زن جوان كه هماكنون نيمي از روز را در خواب است و از علايم پس از برداشت چربي هم به شدت رنج ميبرد، در مصاحبهاي با رسانههاي رسمي انگلستان يادآورشد: من از چاقي مزمن در عذاب بودم. به همين دليل، پزشكان به من ساكشن چربي از شكم را پيشنهاد كردند. پس از عمل وزن 177 كيلوگرميام به 89 كيلوگرم كاهش يافت.
براي مدت محدودي از وزن خودم راضي بودم تا اين كه با مشكلاتي چون سوزش معده و عدمهضم غذا مواجه شدم.
اين زن جوان در ادامه به روزنامه ديليميل خاطرنشان كرد: متاسفانه محل بخيهها و عمل پس از دو سال عفوني شده و در نهايت با پارگي شكم بلافاصله به بيمارستان منتقل شدم، به طوري كه پزشكان اعلام كردند كه تنها چند دقيقه ببيشتر زنده نميمانم. با اين حال، گروه متخصصان موفق شدند با پيوندزدن شكم از هم گسيختهام، زندگي را بار ديگر به من بازگردانند.
به گزارش ايسنا، پزشك معالج اين زن جوان هم دراينباره عنوانكرد: هنگامي كه شكم اين زن را باز كرديم تا علت عفوت را بيابيم، با كمال تعجب مشاهده كرديم كه چيزي به عنوان شكم و اعضاي داخلي ديگر وجود ندارد. شكم اين زن از داخل منفجر شده بود. با اين حال، در يك عمل طولاني اما موفقيتآميز جان اين زن را نجات داديم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)