نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadreza_b نمایش پست ها
    درود بر شما

اختیار دارید آقا کاظم از محضر شما استفاده میکنم و با کمال میل پاسخگو هستم

1- خوب آقا کاظم شما بفرمایید چیکار کنیم، قورباغه اومد گفتیم یکی دیگه سفارش بدیم، بعد حلزون اومد. دیگه چی بگم اگه بعدی را سفارش میدادم سوسک میومد. خوب بهتره همون قورباغه را بخوریم دیگه. شاید رستورانش اینجوریه خوب. نمیدونم در مورد حلال و حرومش الاعی ندارم

2- منظور من این نبود. مثلاً میگم خیلی وقته خونه مامانت نرفتی خانوم. بعد اون میگه آره راست میگی من میگم شما برو منم کاری دارم انجام میدمو میام بعد میرم کله پاچه را میخورم و میام! هرچند کله پاچه را باید صبح زود خورد

3- شاید اینم مثل همون حالت باشه. البته بیشتر شبیه یک شبه بدبخت شدنه

4- دیگه ستاره باید تحمل کنه. تقصیر خودشه با این شوهر انتخاب کردنش. البته منم مقصرم که همچین دومادی را تایید کردم

5- نه آقا کاظم. پولدار خوبه به شرطی که برای پولش زحمت کشیده باشه. نه اینکه کلاه بردار باشه و یا پول باد آورده داشته باشه.

6- نه تمایلی ندارم جداشون کنم. یک موقع خودم هم درگیر میشم کتک میخورم اینجوری

7- نمیدونم این سوال خیلی آینده نگری هست. شاید با همین چماق اومدیم سراغشون شایدم گفتم والدین گرامیشون بیان جمعشون کنن دیگه

8- خوب فرزندمه، تحت هر شرایطی کمکش میکنم. از جونم هم براش مایه میگذارم. دیگه فکر کنم بچه داری هم باید بکنم دیگه

9- خوب این که خودش 100 سال میشه، مگه بقیه رسوم ماله کی هستند؟؟ نوشابه همه رنگ دوست دارم ولی مشکی بیشتر

10- بله خوب حق انتخاب با دختره! اون باید با واقعیت ها تصمیم بگیره. اگه من جلب نظر کنم به نوعی حق انتخاب دختره ضایع شده. خودش باید همه چیز را تشخیص بده. برای همینه که اون مراحل را برای خودم الگو کردم که اینجوری گیر نکنم. آقا اصلاً چیزی که زیاده دختره خوب این نشد یکی دیگه (از من نشنیده بگیرید این را ولی من که فکر نکنم زیاد باشه)

سوالات شما بسیار جذاب و دلنشین هستند.

حرارت سوالات شما صندلی داغ ما را مشتعل نمود!!!

سپاس بی کران - پیروز و سربلند باشید

با درود محضر دوست عزیزم آقا احمد رضا گل بازم سوال دارم سوال ای سوال

1-خوب بعدا که برگشتی ایران وبا یکی حرفت شد برگشت بهت گفت قورباغه خور حرف نزن چکار می کنی

2-منظورت این نبود که دکش می کنی می پیچونیتش ومی ری کله پاچه

3-شاید بدبخت شدن نباشه یه میان بر در زندگی باشه میشه این طوری هم نگاه کرد

4-هر چقدر به شما گفتم دخترتو راهنمایی کن هیچ کاری نکردی حالا باید بسوزه وبسازه

5-یعنی کسی با زحمت کشیدن میشه پولدار بشه بدون حق خوردن

6-می شنی دعوایی دونفر رو نگاه می کنی ولذت می بری یا فرار میکنی از ان منطقه دور میشی که ترکش نگیرتت

7-خوب اینده نگری مگه ایرادی داره یعنی از ان با با بزرگهای می شی که حوصله نوه رو نداره

8-چندتاشون روزی نگه می داری اگه بابا شون خواست مثل خودت خود کشی کنه چکار میکنی
    نوشته اصلی توسط krn7288
    آقا احمد فیلم آقای گرفتار رو دیدی؟(که زنش نه قلو زایید )

1_آگه تو هم مثل اون باشی چیکار میکنی؟
    نوشته اصلی توسط Ahmadreza_b
    1- احتمالاً خودکشی!
    9-خوب حالا اگه عروس خانم چای اورد و ریختش روی شما چکار می کنی

10-شما نباید توانایها ی خودت رو نشون بدی ونظر دختررو جلب کنی میدان رو خالی می کنی میری دختر خوب زیاد این طوری می خوای با مشکلات زندگی روبرو بشیواقعا از فرد تحصیل کرده مثل شما بعید بود من که گریم گرفت قوی باش محکم باش مسعود دکش کن بره

2. 6 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)