نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    درود خدمت شما اقا احمدرضا گل وبا عرض معذرت که وقت گران بهای شمابزرگوار رو می گیرم

1-خوب حالا قورباغه حلال یا نه.آقا من گفتم توی فرانسه هستید نه بالای کوه قاف که چیزی برای خوردن پیدا نکنی اصفهونی پول داده به قورباغه باید بخوره گناه (ستاره ،امید وخانمتون )چی که باید قورباغه خورشون کنی

2-خوب توی این مراحل نرفتی کله پاچه بخوری حالا دکش می کنی خونه باباش به خاطرکله پاچه وای وای وای از شما بعیده

3-یه شبه بدون ازدواج بابا بشی چه احساسی بهت دست می ده

4-بیچاره ستاره خانم چی می کشه بین شما وشوهرش

5-پس بگو به پولدار جماعت دختر نمی دم چون تمام پولدارها با پول این وان پولدار شده اند

6-دو نفر کتک کاری کنن میری انها رو از همدیگه سوا کنی یا نه

7-خوب خوابشون برد وشب نخوابیدن چکار می کنی

8-اگه یکی از بچه هات مثل اقای گرفتار صاحب 9تا بچه سالم شد به ان چطوری کمک می کنی

9-خوب چایی توی اوایل قرن بیستم امده ایران پس رسم زیاد دیرینی نمی تونه باشه اگه نوشابه اورد دوست داری چه رنگی باشه

10-یعنی برای دک اقا مسعود وجلب نظر دختره هیچ کاری نمیکنی و همه چی رو می سپاری به سر نوشت از شما بعید چنین کاری

بازم ازشما معذرت میخواهم اگه توی سوال ها جسارتی کردم امیدوارم که شما با بزرگواریتون من ببخشید

موفق باشید
    درود بر شما

اختیار دارید آقا کاظم از محضر شما استفاده میکنم و با کمال میل پاسخگو هستم

1- خوب آقا کاظم شما بفرمایید چیکار کنیم، قورباغه اومد گفتیم یکی دیگه سفارش بدیم، بعد حلزون اومد. دیگه چی بگم اگه بعدی را سفارش میدادم سوسک میومد. خوب بهتره همون قورباغه را بخوریم دیگه. شاید رستورانش اینجوریه خوب. نمیدونم در مورد حلال و حرومش الاعی ندارم

2- منظور من این نبود. مثلاً میگم خیلی وقته خونه مامانت نرفتی خانوم. بعد اون میگه آره راست میگی من میگم شما برو منم کاری دارم انجام میدمو میام بعد میرم کله پاچه را میخورم و میام! هرچند کله پاچه را باید صبح زود خورد

3- شاید اینم مثل همون حالت باشه. البته بیشتر شبیه یک شبه بدبخت شدنه

4- دیگه ستاره باید تحمل کنه. تقصیر خودشه با این شوهر انتخاب کردنش. البته منم مقصرم که همچین دومادی را تایید کردم

5- نه آقا کاظم. پولدار خوبه به شرطی که برای پولش زحمت کشیده باشه. نه اینکه کلاه بردار باشه و یا پول باد آورده داشته باشه.

6- نه تمایلی ندارم جداشون کنم. یک موقع خودم هم درگیر میشم کتک میخورم اینجوری

7- نمیدونم این سوال خیلی آینده نگری هست. شاید با همین چماق اومدیم سراغشون شایدم گفتم والدین گرامیشون بیان جمعشون کنن دیگه

8- خوب فرزندمه، تحت هر شرایطی کمکش میکنم. از جونم هم براش مایه میگذارم. دیگه فکر کنم بچه داری هم باید بکنم دیگه

9- خوب این که خودش 100 سال میشه، مگه بقیه رسوم ماله کی هستند؟؟ نوشابه همه رنگ دوست دارم ولی مشکی بیشتر

10- بله خوب حق انتخاب با دختره! اون باید با واقعیت ها تصمیم بگیره. اگه من جلب نظر کنم به نوعی حق انتخاب دختره ضایع شده. خودش باید همه چیز را تشخیص بده. برای همینه که اون مراحل را برای خودم الگو کردم که اینجوری گیر نکنم. آقا اصلاً چیزی که زیاده دختره خوب این نشد یکی دیگه (از من نشنیده بگیرید این را ولی من که فکر نکنم زیاد باشه)

سوالات شما بسیار جذاب و دلنشین هستند.

حرارت سوالات شما صندلی داغ ما را مشتعل نمود!!!

سپاس بی کران - پیروز و سربلند باشید
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

2. 5 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)