نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    با عرض سلام محضر دوست عزیز آقا احمد رضا گل
    آقا معذرت می خواهم که این نحوه سوال پرسیدن رو انتخاب کردم وبه هیج وجه قصد جسارت نداشتم که جوابهای شما دوست عزیز رو به چالش بکشم ولی سوالهای بعدی بی ارتبات با جوابهای قبلی شما نیست.

1-خوب حالا قورباغه رو با نون فرانسوی می خوری یا با کارد چنگال.اگه دوباره سفارش دادی این دفعه حلزون اوردن چکار می کنی

2-اگه خانمتون از کله پاچه خوشش نیومد چکار می کنید اگه حوص کله پاچه کردید

3-فیلم مرد خانواده رو دیدی اگه ندیدی یه کم برات تعریف میکنم(یه مرد مجرد موفقی بود توی بورس نیویورک که یه شب می خوابه وبلند میشه می بینه که دو تا بچه داره ومسیر زندگیش عوض شده وبا دختری که قبل از رفتن به انگلستان برای تحصیل ازدواج کرد واصلا برای تحصیل نرفته خارج) خوب حالا اگه یه روز این بلا سر شما بیاد چکار می کنی از من می پرسی که چند سالشونه یا از خودشون

4-حالا اگه دامادتون طرفدار تیم مقابل شما بود ویادر بحث سیاسی یکتون سبز بود و دیگری فیروزه ای دعواتون نمشه

5-شما هیچ نظر خاصی نداری که مثلا داماد به فلا شغل نمی دم

6- دوست داری کسای رو که قهر کردن اشتی بدی

7-اگه برق رفت وانها زیادی شلوغی کردن برای اروم کردشون قصه ای چیزی تعریف نمی کنی

8-ولی من اینطوری شنیدم که بچه بادام ونوه مغز بادام

9- وقتی که خواستگاری رفتی دوست داری برات نوشابه بیارن یا چای

10-با اولین کسی که در مدرسه دوست شدی
    درود بر شما

اختیار دارید، اتفاقاً خیلی هم دوست داشتم سوالتتون را

1- خوب با نون میخورم شاید نونش قابل تحمل باشه و اگه برای بار دوم حلزون اوردن میفهمم که باید قناعت نموده و به همان قورباغه اکتفا نمایم

2- راستش نمیدونم اگه هوس کردم چیکار کنم شاید رفتم مجردی کله پاچه خوردم

3- یعنی تمام موقعیت هاش را از دست داده بود؟ خوب خیلی دردناکه نمیدونم شاید اول خودمو کشتم بعدم اونو (حالا چجوری بعد مردنم اونو میکشم بماند )

4- دامادم را نمیدونم ولی من تحمل نظر مخالف را دارم

5- نظر من نیست دخترم باید نظر بده چون اون میخواد زندگی کنه من فقط تایید نهایی میکنم و تا جایی که عقلم برسه راهنمایی

6- کار بسیار پسندیده ای هست بله به شرطی خودشون مایل باشن چون در غیر این صورت برای هر سه ضرر داره

7- نوه ها؟؟ چرا خوب اگه دوست داشته باشن براشون میگم اما خوب قصه بلد نیستم که

8- نمیدونم والا به نظر من اینطور نیست. ولی خوب بچه های کوچیک همیشه عزیز هستند

9- مگه تو خواستگاری نوشابه هم میارن؟؟ نه همون چایی بهتره

10- کلاس اول دبستان - مسعود موسوی (یادش بخیر خیلی وقته ندیدمش )

ممنون آقا کاظم صندلی را با سوالاتتون گرما بخشیدید

سوالاتتون واقعاً جالب و دوست داشتنی بودند.

پیروز باشید
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

2. 6 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)