شاهين: خوشحالم به بزرگترين باشگاه دنيا وارد شدهام
لژيونر مليپوش ترک و تازهوارد رئالمادريد اسپانيا گفت: خيلي خوشحالم به مهمترين و برزگترين تيم باشگاهي دنيا وارد شدهام.
نوري شاهين که پس از خاتمه فصل اخير بوندسليگا آلمان و قهرماني با تيم بورسيادورتموند به پيشنهاد کهکشانيها پاسخ مثبت داد، در گفتوگو با اکسپرس اظهار داشت: خودم را خيلي خوشبخت ميبينم که پس از طي مدارج با دورتموند و کسب افتخار قهرماني با آن، حالا به بزرگترين و مهمترين تيم باشگاهي دنيا وارد ميشوم.
اين ستاره 23 ساله که چند هفته قبل با سفيدپوشان قراردادي 6 ساله منعقد کرد، افزود: راهيابي به رئال، يک موفقيت بزرگ براي هر بازيکن است، فرقي نميکند چنين اتفاقي در چه مقطعي از دوران ورزشي بازيکنان رخ دهد؛ اما به طور کلي ميگويم نگران نيستم. چون اگر نگران بودم، پيشنهاد رئاليها را قبول نميکردم.
شاهين که متولد لودنشايد آلمان است، در اين گفتوگو به نکات ديگري نيز بهشرح زير اشاره کرده است:
*آقاي شاهين، پس از 10 سال همراهي بورسيادورتموند در ردههاي کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و درنهايت کسب عنوان قهرماني بوندسليگا، اکنون که به رئال آمدهايد، چه احساسي داريد؟
احساس شور و خوشحالي. خودم را خيلي خوشبخت ميبينم که پس از طي مدارج با دورتموند و کسب افتخار قهرماني با آن، حالا به بزرگترين و مهمترين تيم باشگاهي دنيا وارد ميشوم.
*به لحاظ سن کمي که داريد، نگران نيستيد که موقعيت لازم را به دست نياوريد؟
قبلاً هم گفتهام که حضور در رئال، يک موفقيت عظيم براي هر بازيکن است. فرقي هم نميکند چنين اتفاقي در چه مقطعي از دوران ورزشي باشد. اما به طور کلي ميگويم نگران نيستم. چون اگر نگران بودم، پيشنهاد رئاليها را قبول نميکردم. قبل از من هم بازيکنان جوان زيادي به مادريد آمدند که موفق بودند. آخرين اين دسته، اوزيل و خديرا هستند.
* به جنبه احتمالات عدم موفقيت در رئال، فکر نميکنيد؟
احتمال عدم موفقيت در هرتيمي هست، سعي ميکنم فکرم را در تيم جديد متوجه چيزهاي خوب کنم. به هرحال اينگونه رشد کردهام. اکنون از اينکه امکان فرصت حضور در رئال را بهدست آوردهام، بسيار خوشحالم و قدر چنين موقعيتي را مي دانم. مطمئن باشيد براي حفظ اين موقعيت، بسيار سخت کار خواهم کرد. چون ميخواهم پس از دورتموند، در مادريد هم به دوران سربلندي و پيشرفت ادامه دهم.
* گذشته از همه اين خوشباوريها، جنگ بر سر گرفتن پست بازي و حضور در ترکيب اصلي را نزد رئاليها سخت تلقي نميکنيد؟
چرا. ميدانم در رئال واقعا جنگ حضور در ترکيب اصلي تيم، به حدي باورنکردني سخت و طاقتفرسا است. حتي دشوارتر از زمان حضور در بورسيادورتموند. با اين حال ترس به دل راه نميدهم و از اين امر استقبال ميکنم. من خودم را آماده حضور در رئال کردهام.
*واقعا؟
بله. از همان زماني که براي امضا قرارداد با رئال تلاش کردم، متوجه اين نکته بودم. ميدانستم جو رئال، کاملاً متفاوت است. آنچه که براي من قطعي است، اينکه تا آخرين بخش از توانم خواهم جنگيد تا به اهدافي که دارم، برسم. براين اساس مطمئنم به آنچه مدنظرم هست، حتما خواهم رسيد و بازيکن ثابت رئال خواهم شد.
*براي اين منظور کمکي هم خواهيد گرفت؟
اگر منظورتان از طرف دوستاني مثل مسعوداوزيل است، بايد بگويم از طريق او و حتي سامي خديرا درجريان برنامه مادريديها، واقع شدهام. مي دانم فضا واقعا چگونه است. از اين دو و برخي دوستان ديگر هم که به من اطلاعات زيادي دادند، ممنون هستم.
*تحت تاثير اين کمکها نبوده که الان دنبال يادگيري زبان اسپانيولي هستيد؟
چرا. از اين جهت اميدوارم خيلي زود بتوانم بهخوبي اسپانيولي حرف بزنم. البته اين را هم بگويم که من از يک سال و نيم قبل دارم زبان ياد ميگيرم.
*مگر يک سال و نيم قبل ميدانستيد که راهي رئال مادريد ميشويد؟
نه. هيچوقت فکر حضور در رئال به ذهنم خطور نکرده بود. حتي گمان نميکردم بتوانم در لاليگا نيز بازي کنم. بلکه از روي علاقه به اسپانيولي و با تشويق تعدادي از دوستان مادريدي اين کار را کردم. در واقع وقتي مترجم لوکاس باريوس در برخي از تماسها اسپانيايي حرف ميزد، انگيزه مرا براي يادگيري اسپانيولي افزايش ميداد.
*الان گفتوگوها را متوجه ميشويد؟
تا حدوي بله. ولي اميدوارم دفعه بعد آنقدر پيشرفت کنم که بتوانم بطور کامل به اسپانيولي حرف بزنم و مصاحبه کنم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)