يک متخصص کلیه: درد پهلو زنگ خطر ابتلا به سرطان کليه است
عضو کميته علمي سمينار سرطان کليه گفت:سرطان کلیه از جمله سرطان هايي است که علايم آن دير ظاهر مي شود و ممکن است فرد تنها با علامت درد مختصر پهلو مراجعه کند و به دنبال انجام سونوگرافي، متوجه بيماري شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران از دبيرخانه سمينار سرطان کليه، دکتر "محمد رضا نوروزي" بابيان اين مطلب افزود: پيش زمينه ابتلا به سرطان کليه مصرف تنباکو، دخانيات و قليان است.
وي ادامه داد: هر چند درمان سرطان کليه در مراحل اوليه امکان پذير است،اما بيماران معمولا با علايم پيشرفته به پزشک مراجعه مي کنند.
نوروزي درد مبهم در پهلو، تهوع، بي اشتهايي، استفراغ، وجود خون در ادرار و احساس توده در پهلو را نيز از نشانه هاي سرطان کليه دانست.
اين متخصص گفت: در حال حاضر به نظر مي رسد آمار سرطان کليه در کشور بيشتر از استاندارد هاي موجود باشد.
عضو کميته علمي سمينار سرطان کليه افزود: بهره گيري از سونوگرافي سبب شناسايي مواردي از سرطان کليه مي شود که در گذشته به دليل استفاده محدود از اين ابزار تشخيصي، بيماري سرطان کليه دير تشخيص داده مي شد و افراد بر اثر اين بيماري جان مي باختند.
وي يادآور شد: تا زماني که سرطان محدود به کليه است، مي توان با برداشتن کليه، جان بيمار را نجات داد، اما در صورت گسترش آن به ساير اندام ها درمان آن با دشواري همراه خواهد بود.
نوروزي گفت:دهه 4 تا 6 زندگي فرد ، دهه خطر براي بروز سرطان کليه است و در مواردي که درمان جراحي براي بيمار امکان پذير نباشد، استفاده از "تارگت درماني" (حمله به سلول هدف) و راديوتراپي به منظور تسکين درد به عنوان درمان هاي مکمل و کاهنده علايم با تشخيص پزشک مورد استفاده قرار مي گيرد.
گفتنی است؛سمينار يک روزه سرطان کليه با هدف به روز رساني اطلاعات پزشکان نسبت به تشخيص و درمان اين بيماري 31 تير ماه در هتل پارسيان تهران برگزار مي شود
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)