آیا شما آرامش قلبی دارید؟
آرامش قلب شما بستگی به نوع رفتاری دارد که با آن دارید. اگر میخواهید خوشبختی و آرامش درونتان را محکی بزنید با ما همراه شوید و به سوالات زیر پاسخ دهید.
۱ـ زمانی که میخواهم بخوابم:
الف. اغلب مواقع به سختی به خواب میروم و صبحها کمی گیج و کسل هستم.
ب. مثل یک کودک به خواب میروم و صبح زود قبل از زنگ ساعت بیدار میشوم.
ج. من شب زنده دارم. صبح ساعتم چندین بار زنگ میزند. دوست دارم روزهای تعطیل تا لنگ ظهر بخوابم.
۲ـ روز کاری من:
الف. با استرس زیادی همراه است. در اداره فشار کاری زیادی را تحمل میکنم و نمیتوانم آرامشم را حفظ کنم.
ب. مشغله زیادی دارم و کارم زیاد است اما میتوانم از عهده آن بر بیایم و کارهایم را مدیریت کنم. هر روز کمی وقت به خودم اختصاص میدهم.
ج. وحشتناک است. از روز اول هفته وحشت دارم.
۳ـ وقتی کسی با ماشین جلوی من ترمز میکند:
الف. بی صدا چند ناسزا حوالهاش میکنم و یکی دو دقیقه حرص میخورم.
ب. اهمیتی نمیدهم.
ج. عصبانی میشوم، گاهی از کوره در میروم و با خشونت با او رفتار میکنم.
۴ـ تعهد اجتماعی و اعمال معنوی من:
الف. زیاد است. برای اعمال معنویام وقت میگذارم.
ب. خیلی زیاد است. اعمال مذهبی را انجام میدهم.
ج. به نظرم بی فایده است. وقت فکر کردن به این چیزها را ندارم.
۵ـ سیگار:
الف. هر روز سیگار میکشم.
ب. در هفته چند نخ سیگار میکشم.
ج. معمولا سیگار نمیکشم ولی وقتی میکشم افراط میکنم.
تبصره: کسانیکه سیگاری نیستند گزینه ب را انتخاب کنند
.
نتیجه تست
اگر گزینه الف بیشتر است:
زندگی چندان ناخوشایند نیست اما میتواند بهتر و راضی کننده تر نیز بشود. شما برای پرداخت قرضها و مسوولیتهای خانوادگی گیر افتادهاید. اگر مراقب نباشید امکان دارد این مسایل زندگیتان را به هدر بدهد. سعی کنید با ترفندهایی ساده و آسان بر استرسهایتان غلبه کنید و زندگی را به کام خود شیرین سازید.
اگر گزینه ب بیشتر است:
بیشتر اوقات شما شاد هستید. یاد گرفتهاید که در آشفتگیها نیز آرام باشید و از زندگی لذت ببرید حتی زمانی که همه چیز رو به راه نباشد. با عملکردی که دارید امکان ابتلا به مشکلات قلبی را محدودتر میکنید.
اگر گزینه ج بیشتر است:
شما ستونهای دنیا را روی شانههایتان گذاشتهاید. این امر به قلبتان فشار میآورد. عواملی چون استرس، عصبانیت، بی خوابی، افراط در مصرف سیگار و … احتمال ابتلا به فشار خون، چاقی مفرط، و دیگر بیماریها را بالا میبرد. داشتن قلبی سالم و خوشبخت را در اولویت زندگیتان قرار دهید.