رائول: آرزويم بازنشستگي در رئال مادريد بود هنوز هم دير نيست

بازيکن اسپانيايي شالکه 04 آلمان در نامه‌اي به بازيکنان و هواداران رئال مادريد نوشت: قلب مادريدي من، مادريدي مي‌ميرد.

00007457
کاپيتان رائول گونسالس در نامه خود خطاب به بازيکنان فعلي رئال آورده است: وقتي رئال مادريد برابر بارسلونا با نتيجه 5 بر صفر شکست خورد تا چند روز نمي‌توانستم درست غذا بخورم و وقتي بيشتر از پيش عصباني و ناراحت شدم که فهميدم چند بازيکن از تيم 2 روز بعد از آن شکست در يک ميهماني باشکوه شرکت کرده و خوش گذرانده‌اند.
رائول در ادامه نوشته است: به شالکه آمدم چون دلم براي فوتبال تنگ شده بود و بسيار خوشحالم که مربي بزرگ اين تيم از من راضي است و بارها گل زده و خوش درخشيده‌ام، اين را روزنامه‌ها و مردم مي‌گويند و براي من همين کافي است، اما دليل نمي‌شود که فراموش کنم يک مادريدي هستم و قلبم نيز در لباس يک مادريدي از کار خواهد افتاد.

وي در پايان با انتقاد از بازي‌هاي عجيب برخي بازيکنان در چند بازي اخير رئال مادريد نوشت: کم کاري براي من کلمه غريبي است، نمي‌توانم استفاده کنم، اما چطور برخي بازيکنان اين رفتار را در لباس تيمي مثل رئال مادريد به کار مي‌بندند؟! در تمام سال‌هاي حضور در رئال هرگز حقوقي معادل يک فصل بازيکنان حال حاضر رئال مادريد دريافت نکردم و البته هرگز شکايت نداشتم، اما با چنين پول‌هاي نجومي چگونه مي‌شود کم‌کاري کرد يا تعصب نداشت؟