نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نصیحت ابلیس را جدی بگیرید!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پیش فرض نصیحت ابلیس را جدی بگیرید!

نصیحت ابلیس را جدی بگیرید!

53100180104841001815910217015810121012435226

روزی ابلیس با حضرت موسی(ع)ملاقات كرد وگفت:«توبرگزیده وهمسخن خدا هستی،وخدا تورا رسول خود قرارداده است،من گناه كرده ام می خواهم توبه كنم،تو به درگاه خدا شفیع و واسطه من باش،واز خدا بخواه توبه ام را بپذیرد».

موسی(ع) پیشنهاد او را پذیرفت و واسطه شد.

خداوند به حضرت موسی(ع)وحی كرد:«توبه ابلیس را می پذیرم،مشروط براینكه بر قبر آدم(ع)سجده كند».
    موسی(ع)فرمان خدا را به ابلیس ابلاغ كرد،ابلیس تكبّر نمود وخشمگین شد وگفت:«من آن هنگام كه آدم زنده بود او را سجده نكردم،اكنون كه مرده است او را سجده كنم؟».
    سپس ابلیس به موسی(ع) گفت:اكنون كه نزد خدا ازمن شفاعت كردی،بر گردن من حقّی پیدا نمودی،برای این كه حقّ تو را ادا كنم تو را سفارش ونصیحت می كنم كه در سه مورد مرا یاد كن(یعنی متوجه من باش كه برتو مسلط نگردم)ودراین سه مورد تو را به هلاكت نیفكنم:

*1- هنگامی كه خشمگین شدی،مرا یاد كن،كه دراین هنگام مانند جریان خون در رگهای بدنت به تو نزدیك شده ام.

** 2- هنگامی كه در جبهۀ جهاد؛دربرابر دشمن قرار گرفتی،مرا یاد كن،زیرا در این هنگام من نزدیك می شوم و وسوسه می كنم كه تو زن وبچه داری به فكر آنها باش،با همین وسوسه،سست می گردی وپشت به جبهه می كنی.

*** 3- بترس و دوری كن از خلوت كردن با زن نامحرم،زیرا در آن هنگام من بسیار نزدیك هستم،وبین تو وآن زن واسطه و دلّال می گردم،تا شما را به هم نزدیك كنم وبه گناه بی عفّتی وادار نمایم.

{حكایتهای شنیدنی،محمدی اشتهاردی،ص195،به نقل از:الدّر المنثور،ج1،ص51}.

2. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)